♥ Satu Svarar ♥

Tänkte passa på att skicka ut lit svar till er igen, så det inte växer på och så ni slipper vänta för länge ;-)
Hör av er om jag glömt någon!
 
Sara:
Hej! Jag måste först bara säga att ni har så söta barn! Jag undrar vart ni bor någonstans. Ni har mer snö än här i alla fall... Din ena flicka har glasögon, beror det på att hon föddes för tidigt? 
Det ser så fint och välstadat ut i ert hem. Har du några tips på hur man håller ordning efter alla små? 
Mina 4 (snart 5 barn) är riktiga monster på att stöka till det. Kram Sara
SVAR: Hej! Och tack! =) Vi bor i Haninge, och det har kommit supermycket snö här igen! Vart bor ni?
Vanessa har glasögon ja, det fick hon för att hon skelade.
Hihi, jag är ju väääldigt pedant av mig, vilket är både positivt och negativt. Några bra tips har jag nog inte, jag går och småplockar grejer hela tiden, jag försöker ha välstädat i alla andra rum förutom barnens. Där brukar det se ut som 3:dje världskriget, men vi städar där tillsammans sen på kvällen. Fast 5 minuter efter att dom vaknat brukar det se likadant ut, hopplöst  Hur gamla är dina barn? När kommer den 5:e?
 
Helen - mamma till L&..:
så fina syskonbilder och man blir alldeles känslosam när man går igenom massa bilder och minns nästan alla tillfällen då kortet togs osv. Gud vad äldsta flickorna är lik varann :) Otroligt snygg fem barnsmamma dessutom! Hoppas ni har en trevlig helg!
SVAR: TACK!!! Visst känns det som bilderna var tagna igår, dom växer så snabbt! :-( P.S Jag kommer inte in på din blogg, därför svarar jag här..
 
Patricia:
Jättefina bilder! Kul att se hur som har utvecklats :) Ser att ni här en city select vagn, är så nyfiken på den sitsen som är på sidan! Vart har ni köpt den? Pris?
SVAR: Japp, vi hade en City Select förut med en sidovagn. Sidovagnen heter BuggyPod och jag beställde den från Finland. Den kostade nog ca. 1900 kr. Den var superbra, man kan fälla ner den när den inte används ;-)
 
Helena H: 
Superfin säng. :) 
Satt o klurade på hur jag skulle gjort om jag skulle låta någon dela rum. Skulle inte Puua kunna bygga en trippelvåningssäng åt alla tre tjejerna o låta de dela rum och låta Nicole o Vanessa ha det andra sovrummet till sitt "lekrum" medans Olivia kunde ha sina leksaker där de sover. 
Går också att bygga en lite förskjuten trippelsäng. Kan rita hur jag menar och mejla dig. 
Älskar att klura på såna här saker. Trist att jag inte fått massor av barn som jag kunna fixa åt. :) 
Ha det bäst. 
Kram från Söderhamn
SVAR: Va bra att jag har dig Helena! =) Du får jätte gärna maila mig hur du hade tänkt dig, så skickar jag det vidare till Puua ;-) Inte för set att skaffa fler barn va? Hihi =)

Kommentarer
Postat av: Cill

Hej!
Jag har också tänkt på det. Det mest naturliga är ju att de två yngsta delar rum, men det blir ju lite orättvist när den nästyngsta är tvilling. Jag tycker inte anessa och Nicole skall börja dela rum, då de är älsdt. Men angen så börjar Danilo och Jonathan dela rum eller så delar de rum de tre yngsta och har ett lekrum. Då kan ni till exempel använda Danilos och Jonathans rum som hör ihop. På sikt kanske ni kan bygga om så att ni får fler rum? Om några av de större rummen är bredvid andra sovrum så kanske man kan dela två rum så att de blir tre eller dylikt? Det kan vara en bra lösning. Men det skulle vara coolt att ha ett av de små rummmen som sovrum och att de sedan har möjlighet att ga igenom den lilla dörren till deras lekrum!

2013-01-19 @ 19:44:20
Postat av: Helena H

Haha :) Försöker ju få Stefan att förstå att vi bara måste ha en el flera barn ju, nu när Linnea börjar gymnasiet på bortaplan snart. Men det går trögt med övertalningen.... :)
Får väl ta massa extrabarn som behöver komma iväg hemifrån på helgerna istället snart, har funderat på det länge. Det går han med på iaf. :)
Fixar en ritning på sängen imorrn el på måndag. :)
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2013-01-19 @ 20:54:49
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback