Ett försök i lekparken...

Halloj gott folk!
Hur mår ni? Här är det bara bra, vi har precis ätit lunch och det verkar som att grabbarna har äntligen fått sin aptit tillbaka, båda två åt som hästar! (nästan iaf...) Haha... När jag plockade undan allt i köket så vart det för tyst med grabbarna. Och ni vet ju vad det brukar betyda när det blir alldeles för tyst om barnen? Japp, att det är nått bus på G. Jag var beredd på det när jag gick iväg för att leta efter dom. Men tji fick jag! Dom låg i sina sängar, redo att sova.
 
Igår gick vi ut hela gänget, tanken var att vi skulle till någon lekplats där barnen kan leka lite, åka kana och annat skoj.
Helt omöjligt. ALLA lekplatser här i närheten är fulla med snöhögar, går inte ens att komma fram till lekplatserna, helt omöjligt med vagnen och Danilo och Jonathan var inte alls glada. Jonathan stod med Andres och vagnen och surade, tjejerna försökte ta sig fram till rutchkanan, men det var riktigt svårt, det var fullt med snö, ibland sjönk dom ner till låren med snö. Jag försökte släpa med mig Danilo, men han bara slängde sig. När tjejerna till slut kom fram till rutchkanan så var den också fullt med snö, så det gick inte alls. Haha, men dom försökte och dom verkade ha kul iaf, till skillnad på grabbarna.
 
Nu har vi det konstaterat också- det blir ingen lek i lekparker innan snön har smällt. It sucks. Det slutade med att vi knallade runt här till olika lekparker inann vi gav upp och kom hem igen. Vad ska vi göra ute? Det går inte att leka i parker, det går inte att åka pulka eller göra snögubbar.
 
Snön smälter med raketfart, allt snö som finns har dom plogat och dumpat på alla lekparker och där tar det hundra år innan det smälter bort, så stora högar som det är....
 
Det blir nog roligare med allt snö när Danilo och Jonathan blir lite större, nu sjunker dom bara in i alla snöhögar. Vanessa & Nicole tycker att det är roligare =)
 
Nu hör jag lilla Törnrosa vakna, dags för mjölk kossan att göra sitt jobb. Chao!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej, fina bilder :)
Trist att Ni inte kunde leka ute.

2013-01-05 @ 16:04:52
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Martinique

Här i Blekinge har vi ingen snö alls, den försvann lagom efter julafton och nu 7 grader varmt om dagarna!

2013-01-05 @ 17:34:13
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: Louise

Här i Malmö har vi inte alls snö och det är så förbenat skönt:-D.
Trist för barnen okej men en lättnad för mig som kör vagn, svär till förbannelse varje gång det kommer snö ;-).
Nej nu kan vi ha hit lite sportlov och sen kan sommaren komma....och då finns det ju lek på lekplatser:-D.
ha en fortsatt bra kväll.

Kram från Malmö

2013-01-05 @ 21:46:58
URL: http://malmomorsan.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback