Diva & Lättlurade syskon

 
God dag!
 
Vi har en liten Diva här hemma. Hon heter Nicole. Jisses va hon är lill gammal till sättet och hur hon pratar och allt!
Jätte kaxig har hon också blivit. Ibland har man riktigt svårt att hålla sig för skratt, som igår när hon kom till mig och gestikulerade med händerna samtidigt som hon viktigt förklarade att:  "Alla bara "tjapsar"  (=tjafsar) med mig, dom säger att jag måste städa, och inte bara mitt rum, utan alla barnens rum också, det är som om dom tror att jag har tusen händer! Jag har inte tusen händer, jag kan inte göra allt! Och sen är det ju det där med tvätten också, det är för jävligt."
och så suckar hon och snurrar med ögonen. 
 
Haha, jag hade riktigt svårt att hålla mig för skratt, men jag höll med henne. Det är ju bara för jävligt.
Hon säger riktigt roliga saker iblnad, och speciellt när Puua kommer. "Åhh! Nu kommer han igen och ska busa och vi får ingen lugn och ro... hur orkar Mummu egentligen!?"
 
Men hon kan vara riktigt pinsam också på sättet hon pratar. När Olivia föddes fick vi besök, då tittade hon på dom, och sa: "Kunde ni inte ens borsta håret, ni ser ju ut som troll!" 
 
Ibland är hon kaxig också, och det är inte kul hur hon pratar emot mig. Jag ber henne göra något för hundrade gången och hon skriker: "Du bara "tjapsar" på mig hela tiden, nu gjorde du mig jätte ledsen, tack så väldigt mycket, tyckte du att det var roligt!?" 
Och så kommer det lite svorord lite här och där. My god vad har jag att se fram emot när hon är tonåring när hon är såhär redan nu....?
 
Annars så är hon som vanligt en gosig tjej, så omtänksam och go. Hon vill alltid vara nära.
 
Lilla Divan Nicole
 
 
Nicole har hittat sin partner in crime- i Danilo. Dom två är tighta, dom är så lika. Nicole har upptäckt att hon kan lura brorsan till i stort sätt vad som helst. Vill hon något så skickar hon brorsan först. Man kan höra henne viska inne på rummet när det är bus på G och några sekunder senare springer Dano ut och apar sig och Nicole skrattar i sin ensamhet inne på rummet. "Kom Danilo, vi klättrar och sätter oss i Olivias säng." Och så åker ju brorsan dit först, medans Nicole berömmer sin lättlurade lillebror. Och han älskar det.
 
Jag var också "minstingen" i familjen och gick på allt det där. Jag kommer speiellt ihåg när syrran körde med mig.
När hon inte orkade/ville hämta/göra något själv så fick hon mig alltid att göra det. Hon sa bara att hon ska ta tiden när jag hämtar, och godtrogen som jag var så var jag taggad, nu skulle jag minsann slå alla mina tidigare rekord, tänkte jag varje gång. Och så sprang jag och hon tog tiden- trodde jag, ja. 
Jag sprang som en galning och när jag kom tillbaka, stolt som en tupp och tänkte att den här tiden måste ha vart den bästa, så upptäckte jag att hon helt glömt bort mig. Hon hittade alltid på en tid! Ibland tog hon ett rekord, och ibland under, så att jag skulle vara mer taggad att springa fler gånger.
Stackars mig!!! Och alltid föll jag för det där. 
Mina bröder lurade mig också. Alltid när dem spelade fotboll så tjatade jag om att få vara med, så till slut fick jag. Jag var den som skulle ta bollen ifrån dem medans dem passade bollen till varandra. Jag hoppade och skuttade och sprang som en tok efter den där bollen. Dom skrattade åt min idioti och jag kämpade på, fast jag aldrig hade nån chans. Dom är 7 och 8 år äldre än jag- jag fångade aldrig bollen.
Och andra gånger när dem satt och spelade TV- spel och jag ville så gärna vara med. Dom var ju mina stora idoler som jag såg upp till. Till slut fick jag en kontroll i handen och dom sa att jag var den gröna gubben. Jag trodde att jag spelade och var riktigt bra, men då hade dom gett mig en kontroll som var trasig, den hade inte ens nån sladd, så det vara bara dom två som spelade, medans jag... ja, ni vet... How rude!
The revenge is sweet....
 
Nicole & Danilo för ca. 2 år sen
 
 
Nicole & Danilo är lika till sättet, kramgoa och lugna/re. Vanessa & Jonathan är mer lika till sättet också. Dom är mer självständiga och tuffa med hett temperament. (<--- ärvt från sin pappa)  
 
Ska bli spännande att se vem Olivia kommer att likna, både peronligheten och utseendet.
 
Hittade även en bild på mig och mina syskon från förra året:
Toni, Stefu, jag och Karolina
 
 

Kommentarer
Postat av: Karolina

Haha jepp those Where the days! Alltid lika lättlurad :) love you iallafall!

2013-01-08 @ 12:58:52
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Hanna - Miltons mamma

haha sjukt rolig hon verkar vara :) jag skrattade gott åt att hon sa att de såg ut som troll :P Härlig unge!

2013-01-08 @ 13:04:58
URL: http://www.hannasfotoliv.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha va rolig hon är :-)
Vart har du köpt den vita tröjan med stjärnor på? Jätte fin :)

2013-01-08 @ 16:11:56
Postat av: Linn

Tycker att du och Nicole är extremt lika!

2013-01-08 @ 16:37:16
Postat av: Camilla ♥ BF13

Haha låter ju som om hon redan hamnat i tonåren ;)

2013-01-08 @ 16:50:47
URL: http://mirabilibus.blogg.se/
Postat av: Martinique

Hehe låter som en riktigt bestämd tjej :)

2013-01-08 @ 21:04:04
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: Cissi

Haha, ja barn är härliga. Jag och Hugo var och handlade i dag i centrum utan vagn (osmart). Inne på konsum sprang han bara i väg som en galning, sen när jag kom i fatt och tog tag i hans hand så skrek han över hela affären att Mamma du gör illa mig, jag har ont!!!. Inte något pinsamt... och inte första gången heller haha. Men men de lär sig de små rackarna.

2013-01-08 @ 23:06:02
Postat av: -Santsu-

Päivän naurut saatu,ihana toi Nukke :)
Kostohan on yleensä suloinen niin nyt vaan kostoa sun veljille ja systerille.... Pikkusiskona myöskin niin noi sun jutut kuulosti niin tutuilta :) hauskaa muistella kaikkia juttuja mitä mun sisko on keksinyt ja nyt niille on kiva nauraa. Silloin pikkuisena se ei ollu kivaa... :)

2013-01-09 @ 08:37:52
Postat av: Carro

Men!!! Vilken härlig tjej :) Helt klart charmigt med "diva-fasonerna" och jag är säker på att gästerna som såg ut som troll, skrattar högljutt när de berättar vidare för bekanta.
Intressant det där, hur man kan se att personligheterna går i arv.

Hoppas ni har en jättefin onsdag
Kram kram

2013-01-09 @ 10:28:28
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Postat av: Linn

(Till utseendet kanske jag borde lägga till ;) )

2013-01-09 @ 11:28:08
Postat av: Jennie

Hahaha vilka roliga kommentarer hon fäller din tjej! Och vad roligt att se en bild på dig och dina syskon. Häftigt med en stor syskonskara och då syftar jag både på dig och din syskonskara och på dina barns :-)
Kram!

2013-01-10 @ 13:52:14
URL: http://jempie.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback