Bullar

I söndags hade vi en bullbakardag! Denna gång var alla med, vilket inte annars brukar gå- för det slutar alltid med gnäll och kaos.
Men nu var alla delaktiga, inga utbrott- eller.... nu ljuger jag. Danilo sprang iväg och slängde sig på golvet för att han inte orkade vänta på sin tur med att lägga socker på bullarna, men annars var allt bra! 
 
Alla var glada och stolta över sina bullar och så ringde vi hit Puua & Mummu också på lite fika :)
 

Kommentarer
Postat av: Tanna

Ni verkar ha det så himla mysigt jämt ! Vad har pojkarna för storlek på kläder, tänkte om dom hade bodys på sig ? Är 86 största storleken på bodys ? Tycker det är ett bra plagg på vintern, slipper det bli glipor och kallt i ryggen. Kram på er !

2013-01-22 @ 15:09:03
URL: http://tannaodevil.blogg.se
Postat av: Taru

Gott med bullar! :)

Ja det ska bli riktigt skönt med en solsemester.. :) Min första bf var ju 18 juli.. men sen blev jag framflyttad några dagar när jag var på mvc på det första ul... så nu vet jag inte riktigt :) Kanske 12-13:e.. Får se på RUL som är om några veckor :)

2013-01-22 @ 16:04:20
Postat av: Johanna

Tror du att ni/du vill ha fler barn nu efter tillskottet Olivia?
Hur många barn vill du/ni ha?
Har alla barnen varit planerade?

2013-01-22 @ 16:19:54
Postat av: Liz

Vad mysigt att baka hela familjen! Jag har tyvarr alldeles for lite talamod att halla pa och baka med mina sma - det har aldrig gatt utan massa brak och tjafs och bara gnall och grat, sen har man kladd och saker over hela golvet utslangda av frustration...nej, hittills har mina inte varit "duktiga" pa att baka fint, gor det hellre ensam eller med Cassie. Daremot gillar dom att laga mat ihop med oss, vilket pa nagot satt inte ar lika "messy" som att baka, mindre att stada efterat!

Men gott blir det ju, mysigt att kunna bjuda over mormor och morfar pa en fika sadar spontant..
Kram

Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback