Fridas 4-års kalas!

Halloj! 
Efter att ha fått alla föräldrars godkännande (vars barn är med på bild) kan jag lägga in detta inlägg från Fridas 4-års kalas.(Nicole & Vanessas dagiskompis)
 
Ja, det var alltså två st kalas i lördags. (Först Fridas, sen Giulianos) och tjejerna var taggade.
Dom valde sina egna klänningar (det är viktigt med klänningar på kalas) och som vanligt ville Nicole välja kläder till lilla Olivia också. Det blev den gula klänningen, som Mummu köpte till Nicole när hon bara var 3 dagar gammal- hennes allra första klänning . Det är nästan den enda plagget vi har kvar från när hon var liten, hennes docka har haft den fram tills nu, haha...
 
Vanessa "Bessa" taggad inför kalas # 1 !
 
Andres och grabbarna lämnade mig, Vanessa, Nicole & Olivia på kalaset och åkte sedan vidare iväg på egna äventyr. När alla barn hade kommit började kalaset. Barnen lekte och busade, alla kända varandra eftersom alla går på samma avdelning på dagis, jätte kul.
 
Anna Maria & Tonni (Fridas föräldrar) hade fixat allt jätte fint för barnen, dom hade riktigt skoj. Först var det dags att gå till övervåningen och pysselrummet (tänk er att ha ett eget pysselrum hemma?!) där alla barnen fick göra alldeles egna masker. Är så arg på mig själv att jag glömde kameran hemma på laddning, men jag tog dessa bilder med mobilen iaf.
 
I pysselrummet
 
Kolla va fint Nicole gjorde  Hon vägrade dock ha på sig den på kalaset, men sen hos sin faster på kvällen vägrade hon ta av sig den... 
 
Anna Maria & Nukke (Nicole)
 
Vanessa
 
Tjejernas fina masker 
 
När alla var klara med pysslandet väntades ett bord med alla möjliga godsaker nere i köket.
 
Iris, Maja & Vanessa
 
Nicole & Saga
 
När det var dags att sjunga för Frida så blev det visst lite skänmmigt, så hon bestämde sig för att blunda igenom sångerna. 
 
GRATTIS FRIDA! 
 
En klockren studentbild? 
 
Tjej ligan "åker buss"
 
Anna Maria styrde upp ännu mera kul för barnen, det var dags att sätta svansen på hästen!
Åh, jag kommer ihåg när vi var små och lekte det här på kalas, fast då var det sätta svansen på åsnan, hihi..
 
Anna Maria går igenom reglerna
(Den som sätter svansen närmast röven med ögonbindel har vunnit)
Födelsedagsbarnet Frida fick börja. Hon var lite lurig hon, om lyckades fuska och kikade under ögonbindeln.


Nicoles häst fick äta upp svansen! 
 
Lite suddig bild på Vanessa, men hon lyckades inte heller pricka in svansen...
 
Sedan var det dags för fiskedamm!
Fint napp fick dom också! En påse med godsaker,klistermärken, hårspännen och tofsar! 
Det var väldigt viktigt att få sitta uppe på sängen och äta godis... 
 
Tack för allt familjen Hult!
Nicole & Vanessa hade jätte roligt! Och tack för allt gott ni bjöd oss på 
 
Här hemma har jag hört tjat från både Nicole & Vanessa om deras kalas. Hallååå? Nicole fyller 5 år den 30/5 och Vanessa fyller 4 år den 26/6, så ett liiitet tag är det ju kvar, men det struntar dom i och planerar för fullt vilka tallrikar och tårtor dom ska ha på sina kalas. Och så fort man gör något som inte passar dom så får man höra: "Du får inte komma på mitt kalas!" Nähe, nej, och vart tänkte du ha kalaset då...?
Chiiiz om man ska få höra det här fram till deras födelsedagar så lär jag ju bli smått tokig. Eller- tokigare.
Tänk att mina små bebisar, mina prinsar Jonathan & Danilo fyller 3 år i april. Lite mindre än 2 månader kvar och så ska dom ha sitt kalas. Och lilla Olivia blir hela 2 månader nu den 19:e??? Det är verkligen inte klyscha- tiden GÅR fort. Konstigt att man själv bara blir yngre och yngre.  (eller hur det nu var) 
 
 Hur om helst, GRATTIS ÄN EN GÅNG FRIDA!
 
 

Kommentarer
Postat av: Martinique

Ja ett pyssel rum det skulle man allt vilja ha till barnen :)Min kusin hade det till sina barn och det var alltid så mysigt att komma dit och sätta sig.
Jag är inlagd på förlossningen sedan måndags kväll, andra gången på två veckor som jag läggs in. Jag har precis kommit in i v 33. Anledningen att vi åkte in var för att jag fick värkar på kvällen, duschade, badade och låg med vetekudden men dom kom allt mer regelbundet så Tim ringde tillsut in och dom bad oss komma. Tappen hade förkortats nästan dubbelt sen jag blev hem skickad sist jag låg inne så dom la in mig och jag fick ytterligare bricanyl och kortison. Bebben har fixerat sig och ligger låångt ned. Tur min tapp var väldigt lång ifrån början :) Förhoppningsviss får jag komma hem idag eller i morgon.

2013-02-13 @ 14:24:25
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: sofie

gud vilket fiffigt kalas ... roliga lekar dessutom häftigt juuu

2013-02-15 @ 09:56:18
URL: http://kidsensmamma.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback