Fredag-Städ dag

God morgon fredag!
Barnen är lediga idag, som på alla fredagar. Jag undrade hur jag skulle orka med denna dag själv med dom efter den dåliga sömnen jag fick (eller inte fick) i natt. Olivia vaknade vid 01:50 och var vaken måånga timmar. Så fort jag höll på att somna så började hon igen. Det var jobbigt, men ändå OK, hon brukar alltid vara så snäll så och nu är hon ju lite sjuk. Jag hade henne bredvid mig hela natten, liggandes vid bröstet där hon tuttade lite.
 
Nicole har blivit lite hostig och Danilo lite snuvig. Suck. Nu har allihopa badat, håret är tvättade på dom och vi har ätit frukost. Danilo & Jonathan kom till mig efter badet och sa att "Titta på Tomten i lugn och ro" Hahha... 
Så nu sitter dom här på soffan och tittar på Tomte Tass. Vanessa ritar och Nicole är kvar i badet och leker. Olivia har somnat i babygungan, skönt med en nap efter ett skönt bad? :) Skulle jag också behöva....
 
Ungarna har tömt ut alla lådor med mössor, vantar från hallen och dragit ner alla ytterkläder från krokarna och försökt klä på sig imorse. Dom var visst på väg till både Puua och till Torvalla. (?)
Dom tycker att det är roligt nu när dom börjat kunna klä på sig allt helt själv. (<---grabbarna alltså, tjejerna kan redan)
 
Så jag har styrt upp med städninng här hemma. Jag har dragit bort alla sängkläder från varje säng. Kläder ska tvättas, alla bordsdukar och handdukar. Ni kan bara tänka er tvätthögen som väntar på mig nu... Men det är bland det bästa att lägga sig i rena sängkläder sen på kvällen.
Disken är igång och när den är klar ska jag koka kaffe till mig själv, så jag kanske blir lite piggare. Kan inte göra det innan för kaffekannan (eller vad heter den??) ligger i disken...
 
Ska också plocka undan, dammsuga, ta en runda med trasan och kanske även moppa golven? Ni ser ju hur hurtig jag låter. Allt för att inte somna sittandes.
 
Ooo så gott det skulle smaka med en PowerKing just nu!
 
Nähäp, dags att sätta igång!
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter skrämmande likt mig ;-) Är likadan, mår bra att ha rent och snyggt runt mig. Folk tycker säkert jag är sjuk som orkar hålla på med 3 barn, en nyföding på 6veckor. Men på nåt sett ger det mig energi :-) så jag förstår dig. Har följt din blogg sedan du blev med snuttisen, vår snutte är född 7/1, så du må tro jag längtade när er snuttis föddes :-)

2013-02-15 @ 11:13:41
Postat av: Helena H

Usch...jobbigt att behöva vara vaken på nätterna när man inte valt det själv. Och inte blir det väl lättare heller antar jag att ta hand om fem små barn hela dagen efter det heller förstås.
Hade gärna avlöst dig ett par timmar så du kunnat få sova lite, men är ju lite långt att åka tyvärr.
Själv sitter jag o kollar på "en unge i minuten" nu, blir lika tårögd som föräldrarna när bebisen kommer ut. :)
Sen blir det lite matshopping, bullbakning och resten av helgen storstädning. Hoppas bara jag inte hittar nå annat som är roligare att göra, brukar bli så oftast annars ;)
Ha en riktigt bra helg.
Kram från Söderhamn

2013-02-15 @ 14:20:39
Postat av: mummu

Vilka söta bilder på städkärringen,,, men så ser man väll ut, när man städar.... suck. Ha en skön helg med din familj. Rakastan. ♥♥♥♥♥♥♥

2013-02-15 @ 14:30:58
Postat av: Lisa Öhlin

Hej Satu! Ville bara säga att jag såg lilla Olivia i "Mitt i Solna" Nu i veckan. Satt och läste tidningen när jag jobbade natt sist. Kram från Lisa i Tullinge

2013-02-15 @ 14:34:16
Postat av: Mari

Tro det eller ej men jag saknar den där hektiska tiden, jag gillar verkligen din blogg, jag blir glad av den och du skriver så bra med dina bilder du visar. Jag kommer nog besöka den var dag.
Trevlig Helg!

2013-02-15 @ 20:59:03
URL: http://publishthem.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback