BADBILDER ♦

Wiiieee 
En natt begravd under ris så fungerar kameran igen! Kom ihåg det tipset för det funkar!
Andres tappade ju sin iPhone i badet häromdagen, den fick också ligga begravd under ris en natt så funkade den hur bra som helst dagen efter! Skit bra!  Trots att den kameran ska man kunna ta bilder med i 10 meters djup så blev det såhär, den har dragit in vatten, men nu funkar den och jag kunde överföra bilderna.
 
Som jag skrev förut så var barnen jätte duktiga det gick jätte bra fast det bara var jag i omklädningsrummet/duschen och bastun. Dom skötte sig jätte bra.
Andres var mäkta imponerad över hur duktiga dom var i badet. Sist som han var med så ville ingen bada, det var bara gnäll, men nu var det helt andra puckar. Dom hoppade i, plaskade, lekte och hade riktigt skoj. Först lekte vi i lilla bassängen, sen tog vi på barnen "musklerna" (armpuffarna) och iväg till mellan bassängen. Ner i vattnet allihopa helt orädda, fast grabbarna knappt nådde ner till botten, dom gick runt där på tårna.
 
Det finns en liten vatten ruchkana där också, jag har inte velat att dom ska åka nerför den, för den har en ganska skarp kurva, dom flesta som jag har sett åka den har slagit sig. Men idag klättrade orädda Jonathan upp där och åkte ner. Hux flux. Resten av gänget följde efter om och om igen. 
 
Det glädjer mig att dom älskar vattnet, precis som jag. 
 
Det var en bra dag att bada på, fredag förmiddag, då var det nästan helt tomt i badet.
 
Våra 4 baddjur 
 
Bessa
 
Nukke
 
Jonathan
 
Rutschkanan jag pratade om:
 
Mina älsklingar
 
1.5 timme senare- när barnen, speciellt grabbarna började hacka gaddar så var det dags att värma sig lite. Vi satt och drack lite saft och åt äpplen, och sen var det dags att gå till bastun. Nukke började sura för att hon ville stanna kvar längre. (<---- Japp, samma tjej som vägrade bada förut)
Till slut fick jag iväg dem till bastun ändå, där låg en tant (<---naken, till Danilos förvåning) som började prata med oss.
Hon trodde att jag kom med ett gäng dagisbarn så hon var jätte förvånad att det var alla mina, när jag sa att vi har en bebis också så höll hon på att ramla nerför bänken. Hon pratade länge med oss (ibland lite persiska också), lika länge som Danilo satt och stirrade på denna nakna tant.
 
Roligt nog så var det denna sak som han kom ihåg mest från förra gången som vi badade. För när vi sa att vi ska gå och bada igen så sa han: "Ja, och se den nakna tanten sova i bastun."
Han tyckte att det var helknasigt, att tanterna ligger och sover i bastun= nakna!  Och detta berättade han gärna för sin pappa om. Knasungen.
 
Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad på soffan bredvid min man och lilla Snuttisen. Imorgon ska jag berätta om vilka hyss barnen hittat på idag... This has been a loooong day... 
 
God Natt allihopa!

Kommentarer
Postat av: Nina

Vart finns det där badhuset? Det ser ju jätte roligt ut och min dotter hade älskat det där stället! :)

2013-02-03 @ 22:38:52
URL: http://Niina89.blogg.se
Postat av: Felicia!!

Ååh dom ä så söta!!!Love u bästa Satu

2013-02-04 @ 10:24:44
Postat av: sara

Får du verkligen bada i badhus när du fött Olivia så nyligen frågqr de eftersom när jag födde min dotter för ett år sedan sa min bm att jag eu fick varken bada på badkar lr bassängef i tre mån... nu vill jag inte vara nån sån elak kärring utan jag blir mest förvånad för man får olika distrikter hela tiden överallt... ha de bra ps du har underbara barn kram

2013-02-04 @ 13:06:04
Postat av: mummu

Ikävä kun grogodil ei voinu tulla mukaan. ♡♡:)

2013-02-04 @ 17:12:40
Postat av: mummu

Ikävä kun grogodil ei voinu tulla mukaan. ♡♡:)

2013-02-04 @ 17:13:25
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback