Penning träd

I tisdags efter att jag & Olivia hämtat syskonen från dagis så skulle vi gå till en lekpark. Vi skippade den tanken ganska fort då alla lämnat sina handskar kvar på förskolan- och sen äger Olivia ännu inga gummistövlar eller regnbyxor.Smiley
Vi fortsatte hem till Mummu och Puua istället. Mycket mer lockande i detta regn väder!
 
Som vanligt blir det alltid bråk om vem av grabbarna som får Puuas bilnyckel först- denna gång var det Danilos tur och Jonathan blev arg och sprang till hallen och satte sig framför spegeln och tittade på sig själv i spegeln medans han grinade...
 
Jag smygskrattade bakom hörnet en stund först innan jag knäppte kortet. I know, jag är säkert en heeeemsk mamma som skrattade, men det såg ganska kul ut.
 
Olivia fick låna Puuas mobil och hennes små fingrar flög över skärmen och bläddrade bland bilder och annat skoj. Hon är inte ens 1-år... cheez. det blev liv i henne när någon av syskonen försökte ta den ifrån henne. Den lilla damen kan säga ifrån, det lovar jag.
 
Vanessa satt för sig själv i köket en lång stund. Hon satt tydligen och läste Aftonbladet. Hahaha...
 
Senare kom det dock fram att hon klippt ur tidningen, sorry... ;)
 
Olivia gör "körökörökirkkoo" med Mummu, och såklart skulle hon se efter så att jag kollar på henne.
 
Vi blev bjudna på pannkakor! Tack Mummu! ♥
 
Såhär kan man också sitta i vagnen, ser hur kul ut som helst?
 
På tal om något annat, vi var ju på Elgiganten häromdagen för att klaga om våran torktumlare, (a long story) men när det var klart så ville Andres kolla in den där TiVon som min bror Stefu hade pratat så mycket om. Medans Andres stod och pratade med försäljaren sprang jag efter bustrollet Olivia.
Kan man strunta mindre i sina förädrar elller tar hon förgivet att någon ser efter henne hela tiden....?
Hon försvann bakom hyllorna och gången stup i kvarten, hon har ju lärt sig att "springa" eller iaf öka takten på sitt gående...
 
Jonathan stod och kollade på en film som han fastnade helt för. The Avengers tror jag att den hette. Och vilken bild på denna TV:n! Helt sjukt! Det var tydligen en 3D tv, fast utan glasögonen dårå.
 
Det slutade med att vi fick med oss en TiVo hem. Thanks brother....
 
Vi ville kolla på all julpynt inne på Rusta också, och jag hittade flera grejer som jag skulle vilja ha... mattor till barnens rum... en lampa som bara skrek Vanessas namn... och en lykta med en stjärna... Min önskelista är lång just nu om man säger så. Jag har en massa tankar kring inredning till barnens rum, speciellt när det blir aktuellet för ett rumsbyte.
Det kan man inte ta närsom helst, då det behöver målas i både Nicole och Vanessas rum. Jag & Andres vill inte bo i ett rosa eller lila rum med prinsess fondvägg ;)
 
Jag önskar mig en penningträd från Jultomten i år.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

tyvärr är det så med affärer, de vet om att man inte kan ha samma kvalite på sina varor för de vill alltid att man ska köpa nya hos dem, eller så skickar de någon av deras ''fixare''(?) som lagar dem åt er, för det är så de tjänar pengar:/ läste om det någonstans. men så är det..

2013-12-20 @ 01:23:52
Postat av: Sandra 4 barns mamma

Jag älskar också att inreda barnens rum! :-D

Föresten, har du sett "God natt lamporna" på Inn & Finn? VILL HA!

Kram

2013-12-20 @ 13:51:25
URL: http://blogg.loppi.se/thefamily/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback