Gröna Lund 2013

I söndags åkte vi iväg på äventyr. Det var tänkt att vi skulle ha åkt till Skara sommarland, men vi sköt upp det och åkte till Gröna Lund istället.
 
Vi spelade och åkte karuseller, åt gott, strosade runt och tittade- och alla skötte sig bra. Visst blir det lite tjaffs då och då, men i stort sett skötte alla sig bra. Det var supervarmt så det var inte så väldans mycket folk som det brukar, men ändå fick vi köa, ganska länge på vissa åk.
 
Jag brukar jämt och ständigt få frågan hur vi kan klara av att göra så mycket med alla 5 barn, och om det är saker som vi får skippa eftersom vi just är så många.
Både jag & Andres låter inget hindra oss. Vi vill ge våra barn allt, och vill vi åka nånstans så åker vi. Vi gör saker ihop, precis som familjer med 2 barn. Att vi är några fler är inga större problem (förutom att det blir dyrare, haha).
 
Det som var lite jobbigt just på Gröna Lund var att vi hade vagnen som någon skulle vakta, och att man bara får åka med ett barn åt gången. Det tog ganska lång tid att åka en grej, eftersom jag/eller Andres fick åka med ett barn i taget. Några attraktioner kunde Vanessa & Nicole ha åkt på själva, men nu är det så att vi har en liten Drama Queen i familjen i form av Nicole som absolut inte ville åka nånting själv. Och att låta Bessa åka helt själv var inget alternativ.
Nicole gillade inte att åka så många karuseller, hon gillar inte att prova på nya saker, även fast jag tror att hon skulle älska det om hon bara provade på.
Vi åkte kärlekstunneln hela familjen, och t om den tyckte hon var läskig! Hahah...
Drama var det i Lustiga Huset. Först gick Andres med grabbarna som gick och dom hade haft det skoj, när dem kom tillbaka för att vakta en sovande Olivia var det min och tjejernas tur.
Då började Nukke- "Var är min pappa? Åhh va jag saknar min pappa.... jag vill till min pappa för jag älskar min pappaaaaaaa".
Ni hör ju, drama queen # 1! =)
 
Här kommer ett gäng bilder!
 
Spel...
 
Nu åker vi kärlekstunneln! <3
 
Elefanterna ville alla åka!
 
Vanessa, Jonathan & Danilo kramar nallarna
 
Mera karuseller...
 
Lite blandade bilder :)
 
När vi gick runt där så sa Bessa att hon vill åka tåget. Det blåa spöktåget. Jag sa att det är ganska läskigt, men hon ville ändå. Danilo & Jonathan med. Nicole sa bara: "Nej, absolut inte!" Så jag, Bessa & grabbarna åkte. Jag och Jonathan fram, Vanessa & Danilo bakom och så höll jag allas händer.
Vi åkte och det kom spöken och andra läskigheter, jag pratade lungt med dem medans jag klappade deras händer att det var bara på låtsas och ingen fara. Dom satt helt knäpptysta med hakan nere vid knäna och stirrade omkring.
Jag kunde inte hålla mig för skratt (jag vet, jag är en hemsk mamma) När vi kom ut så frågade jag om vi skulle åka igen, så sa alla i kör: NEJ! Moahahaha...
 
Vi stod utanför spökhuset och spanade efter spöken också...
 
Jag ville så gärna vinna kexchoklad, men vi hade verkligen ingen tur. Sen gick jag och tjejerna in på toa och när vi kom tillbaka hade Andres vunnit den! Snacka om att vara olyckskorpan... :)
 
Min lilla cooling
 
 
 

Kommentarer
Postat av: cajsa torres

jätte fina bilder! :)

2013-08-10 @ 17:21:57
URL: http://chawey.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback