Dop planer...

Igårkväll tittade vi på en film hela familjen.
Det var faktiskt en jätte bra film, den kan jag varmt rekommendera!
 
Andres och grabbarna somnade på soffan och då passade jag på att ha en liten myskväll med Nicole & Vanessa.
Dom fick sova i våran säng och dom var så lyckliga att dom knappt visste vart dom skulle ta vägen.
Andres gillar inte att ha barnen i våran säng, för dom sover som virvelvindar med armar och ben överallt, så han får inge plats och sover dåligt. Det brukar inte hindra dem från att komma till oss på morgonkvisten, speciellt Nicole, men då sover hon mot väggen och jag i "mitten" så då går ingen över på Andres sida, haha...
 
Vaknade mitt i natten av ösregnet som piskade fönstret. Smög ut till balkongen för att titta, för jag älskar när det ösregnar, åskar och blixtrar. Vanessa smög upp efter mig och sen gick vi och la oss igen.
 
Idag har vi inte haft något speciellt för oss. Tittat på den där filmen igen och så kom Mummu över på lunch.
Jag gjorde ett försök att gå ner till källaren med barnen. Tjena. Det gick ju inte alls. Så fort jag slängt ut en massa grejer och tagit mig längst bak i förrådet så börjar dom naturligtvis att bråka, gnälla och grina. Olivia bajsade på sig så det stank i hela källaren. Jag slängde in allting igen och gick upp. Ska försöka gå ner igen när A kommit hem.
Jag skulle städa där inne, så att man kan komma in och faktiskt hitta det man söker utan att vända ut och in på allt.
Ska också ta fram säckar med kläder för att skriva vad det är för storlekar på dem så att jag hittar dem när det blir aktuella för lilla Olivia.
 
Dopplanerna ja... Vi har bokat Österhaninge kyrka och tidigare eller senare än datumet vi har valt går inte.
Får se vilken tid syrran måste åka iväg till flygplatsen, vore inte alls kul om hon missade dopet.
Vi får inte heller prästen som vi vill ha. Han har vigt mig & Andres och döpt alla barn. Nu är han på semester och tidigast när han är ledig blir först om 2 månader, och då är det för sent, då kommer nog Olivia inte ens i dopklänningen som går i släkten.
Nu måste vi hitta en lokal att vara på innan jag ens kan beställa dopkort. Min vän skulle ringa till ett ställe, så vi får hålla tummar att det går bra!
 
Idag sänkte jag bottnet på hennes säng och så gick jag ner med baby-sittern.
Min lilla bebis håller på och blir stor... :(

Kommentarer
Postat av: Tvillingmamma

hej jätte fin blogg du har. Jag undrar vad ni använde för bil när ni hade 4 bakåtvända stolar och vart i bilen stolarna var placerade?
Tacksam för svar :)

2013-08-09 @ 14:19:42
Postat av: Madeleine - Mamma till 3 i USA

Hejsan.Allt är bra med oss, sommaren rullar på. Barnen börjar skolan om några veckor. Ang kort så är det jätteviktigt att lära sig att ta kort manuellt :D Jag började förra hösten, och först fatta jag ingenting.. men läste massa och kollade på youtube och TADA äntligen så fatta ja va ja höll på med haha. För att få suddiga bilder så måste du ha ett lågt F Nummer. Vilket objektiv har du? Jag har ett 50mm 1.4 där jag använder 1.4-2.5 för att få riktigt suddig bakgrund (bokeh). Vilken kamera har du? Så kanske ja kan ge lite mer tips om hur du använder den. kram

2013-08-09 @ 16:17:20
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Karolina

Måste kolla tiden!
Ihana kuva snuttanasta:)

2013-08-09 @ 22:24:05
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Karolina

Måste kolla tiden!
Ihana kuva snuttanasta:)

2013-08-09 @ 22:24:05
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Cassandra

Hej! Våran son döps imorgon i Österhaninge kyrka! Vi fick ett jättegullig präst som heter veronica! Nu ska vi se hur hon är på själva dopet imorgon. Men på dopsamtalet verkade hon superduktig, jättetrevlig, gullig! Framförallt, så pratade hon mycket till dom andra barnen och frågade dom frågor också.

2013-08-10 @ 04:21:31
Postat av: Marie

Hej på dig
Vad mycket ni gjort i sommar , jag har vart på landet och i Turkiet så jag har inte kunnat följa er men nu har jag haft mycket att läsa. Så stor Olivia blivit. Gillar verkligen din blogg och vilken fin och bra gemenskap ni har i familjen så skönt att slippa läsa om mode och en massa skryt om hus och kläder. Du skriver verkligen en familje blogg .
Kram till er alla

2013-08-10 @ 11:46:19
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback