Tjejligans playdate

Hej allihop!
Vad var det jag sa om träningsvärk igår? Det känns ordentligt idag kan jag lova... Och jag har en riktigt irriterande torrhosta också, så det gör ju ont när jag hostar i magmusklerna. Men det känns ju att man gjort något, och det är ju bra.
 
Igår efter dagis hade jag och min kompis Taru bestämt en playdate. Om det regnade (vilket det naturligtvis gjorde) skulle vi till Handen och låta tjejligan leka i deras lekhörna. Mummu och Puua kom och hämtade Danilo & Jonathan från dagis med bilen, dom skulle hem till dem och leka. Så som dom lyste upp när dom såg Puua komma till dagiset, jisses alltså. Jag hann inte ens säga hejdå till grabbarna innan dom hade rusat ut och satt sig i Puuas bil.
 
Jag, Olivia, Vanessa & Nicole mötte upp Taru och hennes 2 döttrar Daniella & Julia och gick till centrum ihop.
Vi bodde ju på samma gård innan vi flyttade därifrån, men det var ett tag sen vi hade en playdate sist. Fast det inte märktes på tjejerna alls. Dom stojade, gick hand i hand och babblade en massa.
Taru och jag har känt varandra sen vi var små, därför är det också extra kul att våra döttrar är i samma ålder, och så dom också få en till flicka i sommar .
 
När dom hade lekt en bra stund så skulle vi in och kolla lite i affärer, jisses den här tjejligan alltså- allihopa stod vid parfym disken och luktade på parfymer och pratade om hur gott dom doftade. Och så skulle det kännas och tittas på alla fina kläder som dom önskade sig. Mini tonåringar?
 
Mummu ringde och frågade om grabbarna fick äta där, vilket dom fick, tack mamma!
Vi passade på att lyxa till det och äta på McDonalds, tjejerna var överlyckliga.
 
Tjejligan!
 
När vi sen kom hem var grabbarna redan hemma, det var bara hopp i badet, lite soffhäng och hopp i badet.
När vi kom hem så var Nicole jätte hängig, Andres tog tempen och hon hade 38.5 i feber!
Så hon har fått stanna hemma från dagis idag, nu sover hon här på soffan och jag tänkte vila jag också- bara Olivia skulle vara med på noterna...
 
Tack Puua & Mummu att grabbarna fick vara med er!
Taru- planera in en ny playdate snart?

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback