Skönhets tips

Hej!
Tänkte göra lite reklam för syrrans salong där dom har 20 % rabatt på alla fillers och botox den 29 & 30 april!
Du kan nu också boka tid online på www.u-zone.se
Något för just dig?

Vad är Botox?

Botox är ett toxin som sätter ner rörligheten i muskulaturen i det behandlade området. De områden som kan behandlas med Botox är bekymmersrynkan mellan ögonbrynen, panna och kråksparkar runt ögonen. Effekten av injektionsbehandlingen kommer efter 1-3 dagar och avtar efter 3-4 månader.

Fillers- Stylage

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens

 P.S Alla behandlingar utförs av en Leg. akut sjuksköterska, MSc hälsovetenskap och Doktorand medicin.

Priser mm står på hemsidan www.u-zone.se

Medans jag ändå håller på så passar jag på att tipsa er om att gå och kika in i deras hemsida, även fast ni inte alls är intresserade av botox eller filler, för dom har nämligen en massa annat gott och blandat att välja bland.

Som te x- permanent make-up, fram och bryn färginingar, frans förlängning och böjning, vaxning och permanent hårborttagning, airbrush, kroppsbehandlingar, ansiktbehandlingar med kemiska peelingar mm, tandblekning OCH så har dom ju nagelteknologer och grymma Lisa som frisörska där också.

Barnen kan ni ta med på behandlingarna, då det finns en lekhörna där också. 

Kika gärna in på BeautyQ -skönhetsbutiken på nätet medans ni håller på, där dom har allt från topp till tå.(<---- också syrrans)

www.beautyq.se

Inte varje dag man får stå modell, men här fick jag göra det- jag som modell för face-zone/beautyq

 

 

Välkomna in!

 

Kommentarer
Postat av: Emmy

Hej!
Vet att detta är ett äldre inlägg men du kanske kan hjälpa mig ändå? Jag har försökt att både ringa och maila U-zone för att få boka tid för just botox. Men får aldrig svar...kan iof åka förbi någon dag men det är lite besvärligt. Kan inte hitta prisuppgifter på botox på hemsidan? Vet du vad det kostar där? Och hur ska jag få kontakt med dom?
/Emmy

2013-05-16 @ 20:53:26
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback