Milkshake dusch och en snodd rullator.

Tjohej!
Idag när vi hämtade hem barnen frpn förskolan så bestämde vi oss för att åka till Abuela & Abuelo nu när vi fått tillbaks bilen från lagning och allt.
Under vägen stannade vi till och köpte med oss glass från MAX.
Det blev nån "lyx" variant som jag och Andres köpte, glass med milkshake, ungefär. Med vispgrädde (?) överst.

Vi parkerar bilen i Fittja och börjar lasta av barnen. Andres ställer sin shake (som smällt) på biltaket medans han tar ut Olivia och jag är på andra sidan bilen och sätter på Vanessa skorna, så jag är lutad mot barnen dörr ungefär.
- Jaa, ingen har nog missat att det blåst storm ute idag?
Vad har det med den här saken att göra helt plötsligt tänker ni?
Men jo, för rätt som det är så blåser det orkan just där och då och hela milkshaken flyger kors och tvärs över bilens tak och vart tänker ni att den landar om inte på mitt huvud!? WTF!?
Jodå, locken går upp och jag har milkshake och smällt glass (med grädde!) i hela huvudet, ansiktet och hela jackan.
Kunde inte mer än asgarva medans allt droppade ner... Torkade bort det mesta, men allt var bara såå kladdigt. Behöver jag säga att jag låste in mig på toan direkt hos svärföräldrarna sen?

Nu ligger min jacka i tvättmaskinen, och barnens ytterkläder i tumlaren. Dom var också helt sandiga/leriga blandad med glass.

Tog några bilder hos Abuelo & Abuela, det vart för tyst inne i vardagsrummet där grabbarna och Bessa var, och den hördes en massa fnitter- då hade dom vart och hämtat stackars Abuelas rullator som dom lekte med. Jonathan satt på den och Danilo körde race med den och krockade lite överallt...


Kommentarer
Postat av: Taru

Haha stackare :) Det är så typiskt..

2013-04-18 @ 09:12:36
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback