Lugn lördag

Nu är det lördag kväll, vi har precis ätit pizza (det var alltför länge sen sist) och så badade jag med alla 5 småttingarna. Vilken fantasi dom har alltså, vad dom hittar på för skojiga lekar där i badet. Jag satt med Olivia och låtsades om att inte höra och se vad dom lekte, ibland var det riktigt svårt att hålla sig för skratt. Vilka äventyr deras små gubbar var med på. 
 
Nog om det. denna lördan har varit lugn. Nicole och Vanessa var ju bjudna hem till en dagiskompis för kalas, men vi fick tyvärr avboka det.  Nicole, hon har hostat hela natten och var allmänt hängig och Vanessa hostar hon också. Dom hade sett fram emot att gå på hans kalas, men vi måste tänka på att dom också har tvillingpojkar, två små bebisar där hemma som vi inte vill smitta. Vi skulle boka en playdate istället.
 
Grabbarna vaknade med förkylningsastma imorse, så vi har fått medicinera igen...
Och jag har haft migrän hela dagen. Jag har tydligen det ibland. Tänkte att det bara var "vanligt" huvudvärk, men nu hade jag så ont att jag bara ville kräkas, var ljuskänslig och hade ont ner till näsan t om. Så har försökt att sova så gott jag kunnat under dagen...
 
Puua kom förbi här en snabbis också, han har äntligen fått sin bil lagad, så grabbarna var ju överförtjusta. Han skulle ta Danilo & Jonathan på en rundtur med sin gamla merca, och då hoppade jag och tjejerna med, han fick köra oss till Port73. Tack snälla Puua för skjutsen! Andres stannade hemma med Olivia och vi åkte iväg. Jag behövde gå till apoteket för att handla migrän tabletter och så passade vi på att springa in och köpa gummistövlarna till Nicole.
Handlade även lördagsgodis som jag tänkte gotta mig med till en bra film som vi planerar på att se efter Fångarna på Fortet.
Aww, nu gick Danilo förbi mig och kramade min hand och sa att han älskar mig så mycket! Gullungen min!
 
P.S Jag tog jätte söta kort på barnen igår, visar er imorgon:)
 
Här kommer två som jag tog alldeles nyss:
 
Jag tog bort hårdliften från Olivias vagn, och där ville Danilo lägga sig och sova...
 
Bus tjejerna- Nicole har på sig sina nya gummistövlar och strumpbyxor på huvudet (<--- dont ask...)
 
Nu ska jag gra iordning kvällsgröt till lillsnuttisen, tända en massa ljus och ta fram lite gott och bara slänga mig och resten av familjen på soffan!
 
Hoppas ni har en fin fortsatt lördag.

Kommentarer
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Så gulligt av Danilo ^^,

2013-04-13 @ 21:30:03
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback