Lördag + tjejkväll

Söndag kväll och helgen tar slut.
Alla barnen ligger i sina sängar, redo att sova. Jag med för den delen, jag är så trött att jag somnat lite här och där under dan... Imorse kom syrran hit efter sin powerwalk, sen tog hon med sig Danilo, Vanessa, Nicole & Jonathan till Mummu och Puua i förväg medans jag hade lovat att sätta upp en annons åt dom på blocket, dom ska sälja sin gula kanot.
 
Är ni intresserade så maila mig på [email protected]
 
När det var gjort så gick jag & Olivia till Mummu och Puua också, dom satt vid sandlådan hela gänget och njöt av solen med kakor och saft. Mer om denna dag sen när jag har fixat lite bilder som är tgan med mobilkameran. Text är ju så mycket roliagre med bilder, eller vad tycker ni?
 
Gårdagen då. Jag + barnen var ute hela dan, fixade i Mummu & Puuas baksida/altan/uteplats (hur säger man?)
lekte i sandlådan och åkte traktor och trampbil, sen lekte vi i lekparken med min barndomsvän Heidi med barnen Rebecka & David. Vi hade en massa att prata om så vi får ta en tilll träff snart .
 
Heidi fick lite träning
 
Vi kom hem, gjorde iordning lite saker, jag fixade mig inför tjejkvällen och sen kom Andres föräldrar, syster och hennes familj på middag. Jag hann äta med dem och ge snuttisen mat innan jag knatade hem till min syster Karolina för tjejkvällen.
 
Dom hade med sig stora choklad ägg till barnen och en gosedjur till Snuttisen. TACK! 
 
Jag smakade chokladen imorse och det var jätte gott, ungefär som Kinderägg - vilket jag älskar! Dom innehöll fina presenter också, tjejerna dom har redan planerat att ta sina smycken till dagis imorgon. Oh dear...
 
Hem till syrran, där Anna för en gångs skull ar först! (sorry Anna, men man blev ju lite förvånad ) Dom höll på att fixa morötter och gurkstavar. Kvällen spenderades i ett varmt och soligt balkong, och helt plötsligt var det helt mörkt. Vi satt ju där ett X antal timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var både skratt och tårar och man upptäckte nya saker hos sina vänner. Vi spelade ett spel som heter "Tjejmiddag" med massa frågor som alla skulle svara på, och det kickade igång en massa djupa och roliga berättelser.
What happens and says på tjejkvällarna stannar där, right? 
 
Eftersom jag inte tog några bilder under kvällen (I knoooow, WTF!? ) Självaste mamarazzin hade med sig sin kamera, men där satt den mellan fötterna på golvet och glömdes bort mitt i allting.
Jag snodde de här bilderna av syrran:
 
Och " helt plötsligt" var det mörkt.
 
Synd att flera av tjejerna inte kunde komma, men det får bli en annan gång då .
Det var iaf jätte mysigt att få träffas och bara få vara "Satu".
Tack till alla inblandade- Karo, Anna, Maria, Kicki & Annett!
 
Jo! Jag tog visst några bilder. Fast utanför syrran när vi skulle hem. Tog en massa, men dem blev aldrig godkända av knasiga anledningar, men dessa blev godkända! (kanske för att dom inte orkade posá så länge till?
 
Kicki med gamla Bettan (Japp, cykeln heter visst så) Maria & Anna 
 
Så ja, det blev ganska sent (för att komma hem, "för att vara jag", menar jag) Men jag kom hem, tittade till och pussade på alla barnen och somnade. Vaknade 7. Har försökt hålla igång hela dagen för att inte somna. Efter att ha lekt hela dagen så satte jag mig på Mummu & Puuas solstol på altanen och höll på att somna direkt! Samma sak i badet när vi kom hem och på soffan när jag bara skkulle ge napen till Olivia. Jag hinner liksom nicka till, så nu är det dags för mig att sussa.
Mummu köpte jätte snygga sängkläder igår via syrran, och igår när vi satt på tjejkvällen skickade hon ett sms om jag ville ha dem!  Tack, tack, tack! Och vet ni vad det bästa är?
Det är med stjärnor, löööv it!
 
Så nu ska jag krypa in, imorgon är det dagisdags igen!
 
Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Tack för kvällen!

2013-04-22 @ 06:19:34
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Mia

Hej !!

Vilka jättefina påslakan :)
Var får man tag på sånna ???
Är liksom du helt tokig i stjärnor ;)
Tack för en jättebra blogg, följer dig nästan dagligen. Så din familj har blivit en del av min vardag :)och ibland kan man inte annat än att skratta åt barnens galna upptåg, känner dock igen en del hyss som min barn också hittar på ibland...
Ha de gott !! Kram// Mia

Svar: Hej! Va kul att du gillar bloggen! =)Påslakanen är köpta via min syster, ifall du är intresserad så kan hon säker köpa in flera till jobbet ;-)
Ha det bra!
Me & My Baby Dolls

2013-04-22 @ 11:19:49
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback