Fredagens badande på Torvalla

Hej!
Har precis vart och handlat med Mummu & Puua med Olivia, eftersom vi saknar bil för tillfället. Snuttisen har fått i sig lunch och ligger och sover, jag sitter och äter godis. Japp, så nyttig är jag.
 
I fredags gick vi till Torvalla simhall efter lunch. Mummu följde med och passade lilla Olivia medans vi andra plaskade. Jag hade ju med mig badbyxor till snuttisen (<--- Olivia) också och väntae bara på att lilla damen skulle vakna.
Under tiden fick jag äran att vara krokodilen som skulle jaga barnen. 
 
När Olivia vaknade fick hon ta sitt premiärdopp!
Vet inte om hon gillade det eller inte om jag ska vara ärlig. Hon såg mest förvånad ut. 
 
Mina ögonstenar, dom var så stolta över att ha egna ryggsäckar där dom packat ner badkläder och handduk. 
 
Ready!
 
Mummu fick agera mamarazzin 
 
Olivias premiärbad!
 
Goa Mummu hade tagit med sig saft och bullar som vi fikade på när barnen började hacka gaddar och förvandlas till blåa smurfar.
 
Vi väntade länge på att mellanbassängen skulle öppnas, dom hade simskola där just då. När simskolan tog slut så öppnade dom ändå inte, jag gick och frågade om det och dom sa att den är stängd för allmänheten eftersom några plattor är trasiga på botten av poolen. Jag, Vanessa och twinsen hoppade i stora bassängen istället, en liten stund, tills dom upptäckte Puua som stod vid kafeterian, då var det bråttom upp.
 
Vi gick och bastade. Även Olivia. Hon verkade gilla det, satt där, nöjd och belåten. Danilo och bastun, vad ska man säga... grejen är att varje gång han sätter sig i bastun förväntar han sig att se en kvinna som sover inne i bastun.
Nu när vi satte oss var det bara vi där. Mummu tog Olivia och gjorde henne iordning. Sen kom en tjej och Danilo tittade noga på henne, ja han kunde inte släppa blicken för han skulle ju kolla om hon ska sova där. Så hon sätter sig där och blundar. Så Danilo går såhär: "NUUUU sover hon!" skitglad. När hon öppnar ögonen så säger han "Nu vaknade hon!" Så höll han på, hur tjejen än gjorde. "Nu sover hon, nu vaknade hon, nu somnade hon igen och nuuu vaknar hon!" Tjejen skrattade åt Kockisen (<---Danilo) och till slut fick jag säga att det inte är så fint att stirra på någon. (-på finska så att han inte skulle skämmas) 
 
Riktigt mysig var det att bada och basta.  Snart (hoppas jag) får man bada ute också!
Nicole planerar redan sitt sommarlov och att hon minsann ska bada varje dag. 

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback