FREDAG!

Hejhej!
Verkar som att detta inlägg aldig publicerades igår....? 
 
Såhär skrev jag alltså igår:
Regnet öser ner och en tjock dimma har lagt sig på vårat område. En typiskt mysdag är det här.
Nicole fick stanna hemma från förskolan idag också, hennes feber steg igår igen! Man ska ju ha en feberfri dag innan man går tillbaka till förskolan...
Resten av busligan är där, Vanessa var inte så himla glad att dom skulle iväg till skogen på utflykt i regnet.... 
Jag såg när allihopa lämnade gården, alla barnen gick snällt hand i hand två och två och jag undrade och letade vilken av dem som var Vanessa. Sen såg jag henne. Hon var inte nån av dem barnen som gick där snällt i leden. En fröken kom 10 meter bakom dem med en arg unge under armen. Såklart råkade detta barn vara våran Vanessa.
Hon gick och kånkade på Bessa under armen viftades med armar och ben och skrek med sin fina röst. *suck*
Sen satt Bessa där ett tag och tjurade, och sen insåg hon att dom inte skulle ge med sig, så det var bara att gå upp igen. Stackars Bessa... Och stackars fröken! Sorry Liinamaija... 
 
Jag har fått brev och påminnelser från Egmont om att jag har ett paket att hämta ut, och idag var sista dagen att göra det, så ut i regnet igen. Tur att busstationen är så nära!
 
Hämtade paketet och köpte en glass till Nicole och en snabbis till H&M för att än en gång leta efter galonvantar. Ingenting! Häromdagen gick jag också till alla stora barnaffärerna, men hittade inte ett enda par. Va dåligt!
 
Har era barn galonvantar på dagis?
Just när det är sånt här väder skulle det nog behövas, på sommaren behöver man ju inte, men just nu är det ju blött och kallt.... Jah... är det ett nödvändigt köp?
 
Jag bara "råkade" hitta två jätte söta mössor till Nicole & Vanessa som jag inte kunde motstå. 30 kr kostade dem på rea inne hos H&M (!!) Och eftersom vi planerar för en bad dag så var jag ju bara tvungen att köpa badbyyxor till lillsnuttisen också. Hon ska nämligen ta sitt premiärbad. Allra första badkläder, mitt lilla hjärta! 
 
Ooooch så hittade jag även fleecetröjor till allihopa som jag tänkte skulle vara perfekt under regnkläderna och även skaljackorna. Fleece håller dem ju varma. Har haft dom på span länge nu, men eftersom det blir ett lite kostsammare (spec när man ska köpa 4 st) så måste jag diskutera saken med min make först.  Annars blir han nog tokig med alla grejer som jag bara "råkar hitta" , hahaha...             
 
Det var det jag skrev igår alltså.
Nu är det fredag och barnen är lediga, som de är varje fredag. Olivia har precis ätit sin lunch och ligger och sover, Nicole & Vanessa tittar på Toy Story, Jonathans har poå sig en tomtemössa och svärdas med någon okänd låtsas kompis. Danilo sitter vid fönstret och väntar på Puua.  Ehh... dom har inte ens pratat med Puua idag, så han får nog vänta länge, om dom nu inte har nån telepati mellan sig och Puuas skulle bara dyka upp.
 
Nu ska jag göra lunch och sen ska vi gå och bada! 
                     
 
 
                                                                                                      

Kommentarer
Postat av: Hannah

Det är ju en bit ifrån er, men på Igor Sport på Götgatan har de galonvantar med fleece inuti, de kostar 50 kr. Köpte där häromdagen! :)

2013-04-19 @ 12:15:52
URL: http://honeybuns.blogg.se
Postat av: Ann-Sofie

Har du kollat på Åhléns? Såg att dom hade galonvantar på Åhléns här! Ha en trevlig helg! :)

2013-04-19 @ 18:29:56
Postat av: Helena H

Sitter o småler när jag läser om Vanessa o henne fröken på promenad... Kan inte hjälpa att jag tycker det är underbart med barn som är envisa och visar sin vilja med både näbbar o klor. :)
Se det positivt, vågar hon visa sina känslor borta så är hon en riktigt trygg person.
(men de kan ju vara trygg ändå, fast de inte visar alla sina sidor såklart, bäst att skriva det så slipper nån konstig kommentar om det Hihi :) )
Ha en riktigt bra helg.
Kram från Söderhamn

2013-04-19 @ 18:47:16
Postat av: Hanna - Miltons mamma

ja, det är ett måste anser jag som både är förälder samt jobbar på förskola... barnen är för kalla utan vantar men blir plaskvåta med vanliga vantar... Fleecefodrade galonvantar är bra men det bästa är att hellre ha ett par tunna stickade vantar under ofodrade galonvantar. lättast att torka :)

2013-04-19 @ 23:12:05
URL: http://www.hannasfotoliv.blogg.se
Postat av: Liina the fröken

Haha. Min lilla vän Bessa. <3 Hon är så söt och rolig. Som sagt, en blivande stjärna! Om man bara kunde filma hennes miner när hon hittar på bus eller blir busted! :D

2013-04-25 @ 20:01:19
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback