Bara babbel

Det var ju tänkt att jag skulle ha en "BLOPPIS" här idag, men jag får skjuta upp på det. Jag har gått igenom ena hallen redan, och "hittade" en massa skor som jag tänkt att spara, men jag lägger ut dom här istället. Nån bok hittade jag också- bra böcker, men som man kanske tänkt läsa bara en gång. Te x boken om Madeleines försvinnande, kommer ni ihåg den? Trots att det inte var så länge sen som jag rensade bland skåpen där i hallen så fyllde jag ändå nästan en hel sopsäck?! Imorgon tar jag tag i garderoben i vårt rum, som jag verkligen hatar, för där lägger man grejer som man inte vet vart man annars ska lägga. Och sen ska jag ner till förrådet också. Vi har bla. en spjälsäng med madrass där nere som jag ska lägga upp. Rensade i barnen pysselskåp och la undan en massa sällskapsspel som ska med till syrrans stuga. Jag antar att dem blir mer använda där?
 
Det blir en salig blandning av prylar på Bloppisen här sen, jag måste bara fota allt.
 
Nu är det bara en vecka kvar tills grabbarnas 3-årsdag. DOM går också och hotar med att man inte får komma på deras kalas.  Schysst när Danilo säger det till Jonathan ockå: "Du får inte komma mitt kalas!" 
Grabbarna rär ganska roliga, om man säger till dem nånting som dom inte håller med om så går dom och hämtar sina låtsas mobiler, slår nummer till polisen och ber dom komma och hämta en. Hahaha 
Så körde jag samma visa idag när Danilo slängde en grej på golvet som han vägrade ta upp, jag sa att jag ska ringa polisen, och han sa: Nej nej, nej, det behövs inte, det var en olyckshändelse!  Knasbollar dom där... Man får skratta en massa åt dom, men också med dem.
 
Imorgon blir det dagis för Gonzalez busungarna. Nicole & Vanessas dagisfröken Liinamaija åkte till Finland till påsk och Nicole var lite orolig över att hon inte skulle komma tillbaka sen. Helt plötsligt sa hon i lördags att hon vill gå till dagis och träffa henne. Och på kvällen sa hon att hon älskar Liinamaija så mycket. 
Det tråkiga är ju att hon ska sluta på deras förskola och flytta tillbaka till Finland. (Vi kunde inte övertala henne att stanna, thihih) Det känns inte alls kul för vi alla gillar henne jäte mycket, och barnen känner sig så trygga med henne. Hon blir saknad.
Wops, nu sitter jag bara och babblar på här. Ni har nog redan somnat pga mitt svammel.
 
Här får ni iaf en bild på Olivia & Liinamaija.
-Kiitos kuin aina autat minua Olivian kanssa kun tulen hakemaan murujani 
 

Kommentarer
Postat av: Liina

Aaawwww... Jag blir tårögd. Ni är så gulliga hela familjen!

Svar: Det är du med! <3
Me & My Baby Dolls

2013-04-01 @ 22:07:11
Postat av: Maria

Kan bara hålla med dig Satu, som vän o kollega kommer jag sakna denna underbara Liinamaija nå grymt.... :-(

Svar: Eller hur Maria! Vi måste övertala henne att stanna, dont you think? *om det bara gick* :(
Me & My Baby Dolls

2013-04-01 @ 22:34:44
Postat av: Taru

Du får säga till sen om du har några babyprylar att göra dig av med sen... :) kanske något vi vill köpa...

Svar: Absolut, det ska jag göra! Har ni kvar spjälsäng?
Me & My Baby Dolls

2013-04-02 @ 10:18:49
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback