Ankdammen och fredag förmiddag =)

Hej fredag!
Grabbarnas kalas börjar närma sig, dom fyller 3 år på måndag och kalaset ska vara nu på söndag.
Igår var jag och Andres lite överallt och köpte det sista till dem. Tallrikar, muggar, tårtljus, srpentiner, ballonger- ja, allt vi behöver till kalaset är klart. Imorgon ska jag göra 2 tårtor och baka muffins. På söndag tänker jag inte stressa med nånting alls. Bara fixa ihop allting. Mummu har bakat bullar till grabbarnas kalas och lämnade dom här igår.
Hon ska åka till Finland ikväll, så hon är inte med på kalaset.  Igår satt jag och slog in presenter i 1 ½ timme!
 
Nu har vi precis kommit hem, har promenerat till Handen där jag köpte strumpbyxor till Nicole & Vanessa, samt en body till Olivia. Hade rabattcheckar dit, så det var nästan gratis. 
 
Vi beställde även lunch från McDonalds som vi åt ute i solen. Första målet mat ute för i år. Och det blåste kallt!
Nu sitter småttingarna och tittar på Nanny McPhee, dom är helt fast i både ettan och tvåan, och jag själv tycker att dom är jätte bra också. Önskar faktiskt att jag hade en sån där käpp som jag kan slå på marken med så att barnen lyder mig och  som gör att önskningar går i uppfyllelse.
 
Igår efter att jag hämtat barnen från dagis så mötte vi upp min bästa och äldsta kompis Joel, hans tjej Jessica och deras lille son Nicolas och promenerade till ankdammen där vi matade ankorna. Fy f*n vad det luktade där! Stank så illa att man blev illamående. Vi stannade förbi hos Mummu & Puua på fika (som jag tagit med) eftersom båda grabbarnas skor samt strumpor var genomdränkta.
 
Dagens twins 
 
Och våran docka Nicole
 

Kommentarer
Postat av: Marie

I oktober när jag åkte till min mormors begravning, så var din syster och mamma på samma båt också på väg till Finland för en minnesstund och mina föräldrar åkte till Finland igår..och kommer hem på måndag morgon....hoppas att ni får ett fint kalas på söndag.

2013-04-05 @ 15:19:01
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback