Oväntat besök & Migrän

 
Sådär känner jag mig just nu.
Har haft ont i huvudet sen jag vaknade imorse... Ont i näsa och ögonen pga huvudvärken och ljuset gör så att huvudet håller på att explodera. Det har t om fått mig att kräkas. (Huvudvärken- inte illamåendet denna gång) Blää!
 
Fick iväg tjejerna till dagis, och sen har vi bara varit hemma. När jag fått i grabbarna lunch så sprang dom och la sig i våran säng, och jag tänkte att dom skulle få sova där idag om dom ville. Jag la mig i mitten och det dröjde inte en lång stund innan Jonathan somnade. Tanken var att jag skulle smyga ut när dom hade somnat, men jag somnade nog i samma veva som Danilo.
 
Nu har vi vaknat och pojkarna sitter och tittar på Pippi.
 
Igår efter att jag hade hämtat hem tjejerna från dagis gick vi iväg till en lekpark dit även syrran kom med Dewin efter ett tag. Efter ett tag tänkte vi att vi ska hälsa på hemma hos brorsan, eftersom Dewin väntade på att Sebastian skulle komma ut. Jag tyckte att vi skulle ringa och förvarna honom och säga att vi är på G, men syrran tyckte att det vore en kul överraskning. Och överraskad blev han när han möttes av oss och alla barnen (förutom Felicia) Det dröjde inte länge innan barnen tagit av sig skorna och var inne redan, och där stod Stefu som ett frågetecken.
Så vi kom in en stund och snackade lite skit innan vi gick hem för att laga mat. Lika bra att gå tidigt så det inte såg ut som ett bombnedslag när Anna kom hem  hihi..
 
"Det var kul att ni kom, men ännu roligare när ni gick"- eller, Stefu?
 
Nä, nu ska jag och grabbarna lyxa till det lite och äta några munkar som Andres hade med sig hem igår ;-)

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback