Middag med tjocka släkten!

God kväll!
Helgen är snart över och det har verkligen gått jätte fort.
Denna dag har vi spenderat hos Andres föräldrar i Fittja, där vi åt god middag tillsammans med hela tjocka släkten. (Inte bokstavligen!)
Som vanligt var maten supergod och det var jätte kul att träffa alla igen. Känns som att det var länge sen vi var där sist.
Barnen var blyga i sisådär 3 minuter, sen var det full ös igen. Där finns alltid någon att busa och skoja med.
 
Barnens farbror Oscar fick t om med alla barnen med sig till affären där dem handlade en massa godis, superglada var dom när dom kom tillbaka. Medans vi väntade på att Ela (Andres syster) med familj skulle komma så tänkte följde jag med Andres och hans pappa Hugo (Abuelo) till centrum för att tippa och lämnade barnen med Oscar, Abuela och alla kusinerna. Alla vinkade glatt hejdå, men när vi kom tillbaka så var danilo i Oscars famn vid köksfönstret och grät efter mig Han är ju Mammas lille pojke, Mamman mussu.
Nicole och Vanessa hade haft hur kul som helst, och likaså lillbrorsan Jonathan som är familjens clown och håller igång tills energin är helt slut. Han hade svorit lite åt Abuela när han inte hade fått låna hennes mobil... Stackars Abuela..   (Vi skyller på Puua!)
 
Alla hade jätte trevligt, barnen trivdes och njöt av att träffa allihopa. Vi borde ses oftare, så får barnen lära sig ännu mera spanska också och få in den språket ordentligt också. Jag tjatar på Andres att han ska prata spanska med dom, men det går trögt, han tycker att det är enklare att ta det på svenska så dom förstår direkt..
När vi är där så får dom in språket, sakta men säkert. Där pratar dom ju mest spanska, eftersom Abuela inte pratar svenska.
 
Bilder tog jag såklart också! Jag frågade Oscar om han trodde att dom skulle slippa mamarazzin denna gång, men då sa han att dom var beredda, duschat och allt, hahaha...
 
Danilo med sin pappa
 

Abuela och barnens kusin (Oscars son) Fernando
 

Danilo vill gärna ta med sig hunden....
 

Food-time!
 

Efter maten tog Melina
(barnens kusin) fram sin väska, och Vanessa vet att där har hon alltid något spännande, (såsom smink mm.) och denna gång var det en massa nagellack som Bessa fick låna :)
Dom är nog ganska lika, dom två, båda älskar smink och nagellack och sånt =)
 

Ni som hängt med här ett tag vet att Oscar är en sann djurvän, han har nog djur för att starta zoo där hemma. Allt vad man kan tänka sig. (Han bor dörr till dörr med Abuela & Abuelo) Idag kom han in med två st marsvins ungar som han visade för barnen. Danilo ville så gärna hålla och pussa..
 

Julio & Jonathan
 

Nicole och stora kusinerna sitter och spelar...
 

Såklart hittade min städtokige son en sopborste att roa sg med...
 

Vanessa gosar med faster Ela och nakenhunden Selma.
 

....Medans Nicole ville bara gosa med Abuelo & Abuela
 

Mera spel
 

Dessa bilder tog jag när Danilo blev arg på mig för att jag sa till han om något, då sprang han till Javis tjej Hazal och kröp in hos henne och gav mig onda ögat, som att han var jätte sårad... Mussu!
 

Gull-ungen somnade hos sin pappa...
 
Vi hann komma hem, bada och äta lite kvällis, sen körde barnen sin obligatoriska disco en stund som Andres styr upp och efter det var det natti natti. Efter lite protester från tjejernas sida somnade dom snabbt och vi tittade på den tredje filmen som vi hyrt. Jonathan som höll på att slockna i bilden redan somnade direkt när jag la honom. Fick hålla honom vaken i bilen med hjälp av min mobil, han älskar att sitta och titta på bilderna.
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Tycker det är så kul att läsa o se bilder från era släktmiddagar/träffar. Ser så mysigt ut med alla olika åldrar som umgås tillsammans, och alla ser glada o nöjda ut.
Måste vara en stor lycka att ha två så härliga, stora familjesidor att umgås med!
Hoppas du mår bättre i illamåendet förresten!
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-09-03 @ 00:24:09
Postat av: Karolina Nordling

Voi kyllä se Danilo osaa olla kunnon mussu!:)

2012-09-03 @ 05:59:25
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Nina

Dere finner alltid på så mye gøy og koselig:)
Vakre barn dere har:)!

2012-09-03 @ 21:59:21
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback