Kalla torsdag! Brr!

I över en timme efter att jag lagt grabbarna för vila har jag hört dom leka med dittan och dattan, snackat för sig själva och skrattat. Över en timme! Och ändå vaknade dom 6:15! Och nu, när det äntligen blev tyst i deras rum så börjar den där borrjäveln att låta igen! Vaaarje dag ska dom borra, såga och banka precis när grabbarna ska somna, så dom vaknar igen. I den här trappuppgången hör man allt. Och om det är in borrmaskinen så är det gräsklipparen som ska komma med sina maskineroch surra precis under våra fönster. Var och varanan dag. Kanske man borde flytta till landet? Haha...
 
Nicole och Vanessa är på dagis, sen är dom lediga i 3 dagar igen. Ska bli skönt, så kanske dom inte är så griniga och trötta som dom vart nu efter dagis varje dag.
 
Fiuu va kallt det var imorse när vi lämnade tjejerna på dagis! Känns som att jag inte riktigt hängt med att det faktiskt är höst nu, för jag fick en smärre chock när jag kom ut med mina ballerina skor. Barnen var rätt påklädda, dom hade det varmt och bra, det är bara jag som inte haft tid att tänka på mina egna höstkläder... På dagis sa dom att man kan ta med tunnare mössor och fingertvantar nu. Jahop. Sommaren är officiellt över då. Nu börjar möss och vant-perioderna.
 
Innan jag och boysen kom hem igen så gick vi till lekparken här bredvid så dom fick friskt luft och leka av sig lite.
När vi kom in igen tittade pojkarna på Pippi en stund medans jag sorterade korgarna som vi har i hallen där vi har barnens mössor och vantar. Nästa gång får jag plocka bort alla sommarskorna.
 
Städat barnens rum har jag också gjort, och plockade bort trasiga leksaker från alla 4 rum, och kastade papper och annat från tjejernas rum, nu är det ordning och reda i deras rum igen. Iaf tills dom kommer hem från dagis.
Flyttade också barnens kök från Vanessas rum till Danilos rum, så det blev lite mera plats för Bessa.
 

Jonathan med sin älsklingsmoppe!
 

Tjejerna går i perioder med vad dom leker med, nu är det mycket dockor som dom tar hand om, sötisarna :)
 

Danilo låtsas att sova och Jonathan har tagit med sin Woody och Igglepiggle till sängen, men NU har dom gett upp och sover...

Nu när det är så tyst här hemma ska jag lägga mig på soffan och vila innan det är dags att hämta hem prinsessorna.
Ska bara dricka upp min varma O`boy och kika upp en grej på nätet...
 

Kommentarer
Postat av: Emzi - Mamma till Dewin , Wilton & Alwida

Sv: Jotack, vi mår rätt så bra här hemma nu tycker jag även om vi fortfarande är lite förkylda! Nu är stora grabben hemma från dagis i 4 dagar så nu håller vi tummarna på att vi blir friska över helgen! =)
Åh, jag längtar så himla mycket efter en 4:a och få vara gravid igen.. Vi får hoppas vi snart lyckas baka en bebis! ;) Kram

2012-09-06 @ 18:46:27
URL: http://elwiz.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback