Jävla getingar!!!

 Blir tokig på dessa getingar som är precis överallt just nu!
Och agressiva är dom också! Jag har aldrig varit rädd för getingar, men jag gillar dom inte alls. Just nu verkar dom vara överallt, man kan inte ens ha balkongsdörren öppen i 2 minuer innan det är flera stycken inne.
Idag när vi kom hem så hade vi 5 getingar i köket, dom bara attackerar en. Helt sjukt.
Förra torsdan när jag hämtade flickorna från dagis så lekte Vanessa och ett annat barn med ett långt rör, Vanessa hade ena sidan i örat och det andra barnen pratade i den andra ändan, och plötsligt började Bessa gråta och hålla sig för kinden, och då trodde vi bara att hon fått nån kant eller något på kinden- men det visade sig att en geting tagit sig in där och stuckit henne på kinden! Min stackars lilla tjej!
 
Första geting sticket som nån av barnen fått! Hon hade en röd prick och hela kinden blev röd. Bebis! :-(
 
Hoppas att alla getingar går och gömmer sig nånstans snart och låter oss vara ifred! Det börjar nog bli för kallt för dom utomhus nu och dom gör allt för att ta sig in... Usch!
Har ni/era barn blivit stuckna av getingar?
 
Förra sommaren blev Puua stucken av en geting i armen, och vips som det var svullnade hela armen upp som en ballong! Läskigt!
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Men stackars lilla Vanessa!
Är pest med getingarna på sensommaren/hösten! Förstår inte alls varför de ska på oss människor....
Vi har klarat oss från att bli stuckna nu i några år, men Linnea blev stucken i en tå två dagar i rad för något år sedan. Hon lyckades kliva på dom i en hoppborg.
Ha de bäst.
Kram från Söderhamn

2012-09-03 @ 14:40:16
Postat av: Emma

jag har en väldans fobi för getingar och brukar lyckas hålla mig ifrån getingar, men i år så flög det en geting i mitt hår o när ja skulle ta bort den blev ja stucken i fingret, o de blev ganska så svullet snabb o länge.

2012-09-03 @ 14:58:44
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Sara

Hej!
Jag är också trött på alla getingar! Min flicka blev stucken för några dagar sedan. Det ligger massa högar med halvruttna äpplen på lekplatsen utanför vår trappuppgång. Där håller getingarna till!

2012-09-03 @ 16:07:11
Postat av: Taru

Håller med dig... Dom äckliga krypen är överallt. Stackars Bessa.. Gick allt bra med henne?
Daniella blev geting-stucken idag när vi var ute och lekte , på fingret... Hon blev också lite svullen och såklart jätteledsen.. :(((

2012-09-03 @ 17:50:34
Postat av: Cissi

Hugo vart stucken för ett par veckor sen på dagis, som tur va så gick det över fort. Syndes ingenting när vi hämtade. Hade en jäkel gick på fingret i dag när jag gick hem från affären... bläää va vidriga dom är.

2012-09-03 @ 22:26:54
Postat av: Anna Köhler

Stackars gumman hatar allt med getingar
broms är ett djur som kan bitas o gör riktigt ont också

Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback