En jäkla massa spring.... (och mera babbel)

Kollade i almanackan och insåg att det kommer bli en jäkla massa spring till BVC den här månaden.
 
Idag ska jag dit med Nicole, hon ska ha sin syn och hörsel undersökning.
Nästa vecka ska jag dit med Danilo & Jonathan för en vikt kontroll, och veckan därefter ska jag dit med Vanessa för 3-års kontroll. SUCK! OCH veckan därpå ska jag till MVC för koll med bebisen.
Varje vecka nånting... jätte kul. Eller inte.
 
Jag frågade Bessa om hon ville vara ledig idag, eftersom Nicole kommer att vara ledig- men det ville hon absolut inte. Så hon ska till dagis och Mummu kommer hit och ser efter Danilo & Jonathan. Jag "fick inte" ta med mig dom, eftersom dom störde Nukkes hörseltest sist... Hoppas det går bättre den här gången.
 
Idag är det bra att Vanessa går till dagis själv, så hon tänker att det faktiskt är hennes dagis också, och inte att hon är där bara för att hälsa på Nicole. Ibland frågar hon mig när vi går till dagis ifall hon också får stanna kvar. Stackarn!
Och det gör henne gott också att vara där utan Nicole, hon känner sig nog stor och viktig då, mitt lilla hjärta .
 
Dom har haft en massa strul med personal på deras avdelning, vilket har känts jätte jobbigt. Förskoleläraren som jag tyckte om jätte mycket (Merja), som inskolade Nicole har varit sjukskriven pga sin rygg i över ett halvår och hon kommer att vara borta i minst 2 månader till, kanske mer, beror på om det blir en operation. Ritva som dom har nu ska gå i pension nästa månad, och sen har det bara varit olika vikarier.Det har inte känts bra alls, att det kommer nya vikarier hela tiden, vissa av dom kan inte finska, en kan inte ens ordentligt svenska, inte så jätte kul... Dom har en fast vikarie som barnen tycker om, Helena som bor granne med oss.
 
Men till grejen- idag kommer 2 nya fröknar till deras avdelning! Eller, båda är nya för oss, men en av dom kommer tillbaka från sin långa mamma-ledighet, så henne har vi aldrig träffat och den andra är helt ny. Känns roligt och spännande. Vi får se vad dom är för typer...
 
Idag gör också hela familjen Nordlings vän Maria comeback på denna dagis. Tyvärr kommer hon att börja på småbarns avdelningen, men vi kommer att ses ute på gården ialla fall. Jag hade så gärna velat ha henne hos mina tjejer, för hon är grym.
 
Se nu, nu babblar jag bara på.
När ni läser detta så är det måndag morgon, detta är tidsinställt så att jag inte babblade alltför mycket på en och samma gång . När denna inlägg kommer upp, kommer klockan att vara 8, och då är jag mitt under morgon bestyren och hade inte haft en chans att kunna skriva det här just då.
 
Jag önskar en en god dag och en skön start på veckan!
 
XOXO
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Det är jättejobbigt med massa ny personal hela tiden, men allra oftast brukar barnen ändå klara av det, bara de känner sig trygga på själv dagiset. Brukar vara mycket värre för oss vuxna....
Har själv jobbat som vikarie på dagis i åtta år förut, och det är jobbigt att komma på nya ställen, men även spännande. Lite som en utmaning. :)
Och man märker ganska snabbt vilka dagis som har ordning o bra sammanhållning, för där funkar det jättebra att komma som vikarie, men på vissa ställen är det svårt att jobba, kan vara riktig kaos både bland barnen o de vuxna. Ingen som tar tag i saker o barnen får klara sig själva. Då är det inte kul för nån.
Hoppas det blir bra på tjejernas dagis med "nya" personalen iaf. :)
Kram från Söderhamn

2012-09-03 @ 14:49:28
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback