BVC- vägning och mätning

Tjohoo!
Jag och boysen har vart iväg till BVC denna förmiddag efter att vi lämnade storasystrarna på dagis.
Nu är 2 av 6 besök avklarade med läkarbesök på bara denna månad. *suck*
 
Det gick helt okey på BVC, det blev vägning och mätning och det skiljer sig fortfarande nästan exakt 1 kg mellan pojkarna, och det syns ju. BVC sköterskan tyckte att en barnläkare ska titta på Jonathan, för han ligger så lågt på sin kurva- trots att han äter bra. Men han rör sig ju mycket också... Jag är inte ett dugg orolig, jag ser ju att han äter bra och mår bra. Men, men. Bäst att kolla upp det om dom nu tycker så.
Tog upp lite andra saker med sköterskan också, bland annat molluskerna som grabbarna har. Men dom går bort av sig självt, sa hon.
 
Tog även upp en annan sak som jag har gått runt och stört mig på så länge. Det som hände på Nicoles 4-årskontroll i somras. Ni kan läsa om den pinsamma stunden HÄR .  
Det var det mest pinsammaste jag vart med om och jag ville ta upp det med henne. Hon skrattade och sa att hon var inte alls orolig. Om det hade vart nån annan familj, så kanske, men hon känner oss och sättet Nicole sa det på gjorde henne inte ett dugg orolig. Jag förklarade att jag tyckte att det var jätte pinsamt, eftersom jag sa att hon "ramlade" (Varför i hel*ete sa jag så för!?) och undrade vad hon tänkte. Men hon bara skrattade, så det var OK :)
Phew, kändes bra att få prata om det ändå. Man tänker ju det värsta direkt.
 
Pratade lite allmänt också medans Danilo och Jonathan bråkade om morötterna som jag hade tagit med. Hon fick veta att jag är gravid och grattade och tyckte att jag såg sååå pigg och fräch ut. Jadå, smink kan göra under.
 
Efter BVC så gick jag och grabbarna till McDonalds för att få i oss lite lunch. Kände att jag måste äta något innan jag svimmar. Nu är vi hemma och grabbarna ligger i sina sängar och ska sova.
Jag "borde" vika tvätt, dammsuga och rensa bland skorna, men det är så mycket trevligare att sitta här .
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Men varför sägerde inte att du ska använda Ringblomssalva på moluskerna...? Det sa de till oss och vi smörjde varje morgon o kväll och de gick bort jättefort, tror det bara tog ca en vecka ungefär. Vi har tipsat massa andra om det o de har varit lika nöjda som oss. :)
Skönt att prata ut om sånt man själv upplever som jobbigt, även om andra oftast inte tycker det är nå särskilt.
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-09-11 @ 23:38:43
Postat av: Karolina Nordling

Haha vad skönt att få "rensa" de ur världen

2012-09-12 @ 06:49:00
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Madeleine - om livet i the OC

Nu blev jag nyfiken på vad som hänt..men länken i inlägget fungerar inte.

2012-09-12 @ 23:30:49
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback