Bollen är i rullning!

Hola!
Här går det undan vet ni.
I förrgår ringde jag till kommunen för att höra om det fanns lediga dagisplatser för Danilo och Jonathan, och dagen efter när jag lämnade flickorna på dagis så hade dom fått papprena och skulle förbereda inför deras förskolestart. WoW!
Snabba puckar!
Blev lite nervös, det blev så verkligt. Har fortfarande lite blandade känslor kring det här, men jag tror att jag gjorde ett rätt val (?)
Jag tänker lite såhär: Om den här bebisen ska få en ärlig chans att stanna i magen så länge som möjligt så behöver jag vila och inte stressa upp mig. Precis som läkaren sa...
Och Danilo och Jonathan kommer att vara i förskolan, leka med jämngamla, bli aktiverade och utvecklas.
Känner mig så dum när jag ibland inte orkar göra nånting vettigt med dom. Ta mig inte fel nu, jag tycker absolut att man inte behöver hitta på saker hela tiden med sina barn, dom ska lära sig att "ha tråkigt" också, på det viset hittar dom själva på lekar här hemma. Men jag får dåligt samvete när vi har lämnat flickorna på dagis och dom sätter sig t e x för att titta på Pippi en stund eller något, speciellt när jag tänker på vad jag kunde ha kunnat göra med dem. Ibland finner jag inte energin att aktivera dom.
 
Igår lärde jag min egen läxa. Jag städade ju och höll på med dittan och dattan (bara för att hålla igång och inte somna på soffan sittande) på natten sen hade jag såna förvärkar att jag inte kunde sova hur jag än vände och vred på mig.
Så jag vet att jag måste ta det lungt.
 
Mummu kom förbi och hämtade grabbarna och jag sov som en stock i 1 ½ timme och det var såå skönt!
Nu känns det mycket bättre i magen. Blev lite orolig där på natten faktiskt.
 
Om (knack, knack, ta i en jävla massa trä) jag skulle föda alldeles för tidigt pga. stress och få tillbringa lång tid på Neo så skulle jag gå under. Det skulle ju inte funka alls! Så jag sätter grabbarna Bus också på dagis, för att förhindra det, så jag slipper vara ifrån min familj sen.
 
Nu väntar vi på datum till när dom ska börja, med det blir första veckan i oktober. Holy Moses!
Dom har en trygghet i varandra, och även i Nicole & Vanessa som går där.
Det ska nog gå bra det här. Right?
 
Mina älskade busfrön!
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Kommer säkert gå jättebra! Vila!!!

2012-09-20 @ 13:31:43
Postat av: Taru

Tycker du gör helt rätt som låter grabbarna gå på dagis så att liten i magen också får växa till dig och så att du får ta hand om henne också... :-)
Hoppas du slipper neo och allt det där..
Kram på er!

2012-09-20 @ 14:47:41
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Tycker du resonerar klokt! Kommer gå bra detta!
Kram!

2012-09-20 @ 16:00:58
URL: http://www.lillgrodanskrypin.blogg.se
Postat av: Margareta

Ett klokt beslut. du måste sätta din och bebisens hälsa först och grabbarna kommer säkert att stortrivas. jag gissar att de redan känner sig som hemma då de varit med och lämnat och hämtat NoV.Lycka till med allt och ta det lugnt med städningen!!!

2012-09-20 @ 17:22:07
Postat av: Helena H

Tror också det kommer gå jättebra för pojkarna på dagis. Och du måste tänka på dig själv o bebisen i magen med. I slutändan kommer alla må bra av detta ju. :)
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-09-20 @ 17:49:00
Postat av: Hannah

vad roligt att de ska börja, det kommer ju att gå alldeles galant!!!

2012-09-20 @ 19:40:59
URL: http://honeybuns.blogg.se
Postat av: mummu

Satu,alla vet nok att du skulle ha twinsen hemma ,men nu handlar det inte bara dem,utan dig o lillan,ni ska ha det bra ,lika bra som dina älskade barn kommer, och ha det, på dagis,tror mig,den här graviditeten kommer du inte att få tillbax,ta hand om dig.Älskar dig Satu. Rakastan.

2012-09-20 @ 20:34:02
Postat av: Johanna - Husliv & Gravid

Du gör det bra som är gravid och har fyra små samtidigt, jag har bara hund och sambo och jag kan ibland bli galen på dom :P

2012-09-20 @ 20:45:52
URL: http://johannaastenvall.blogg.se
Postat av: Nina

Det kommer til å gå supert!Så aktive som de er så tipper jeg de kommer til å kose seg.

Jeg bare lurte,må dere betale for dagis i Sverige.Vi må betale i Norge,og det er dyrt med to små i barnehagen(dagis.)Jeg betaler 4700 kr i måneden for mine to.

2012-09-20 @ 21:45:49
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback