Åter igen vid ankdammen =)

Igår hämtade vi hem våran lilla virvelvind Vanessa tidigare från dagis, saknade henne så mycket.
Hon fick vara på dagis själv igår, eftersom Nicole hade tid på BVC.
När vi kom så kom hon och kramades och pussades, sen drog hon ivög igen på nya äventyr. Jahop...
 
Igår började en av deras nya fröknar där, Leena heter hon, (den andra ska börja nästa vecka?) Jag fick ett gott första intryck av henne. Jag frågade henne hur det hade gått med Vanessa och hon var så impad av min lilla sessa. Hon sa att Vanessa är verkligen urgullig och att man märker att hon får ut så mycket av att vara på förskolan, att hon trivs och tar för sig. Hon sa även att denna lilla tjej kommer att gå hur långt som helst i livet. Och det känns alltid bra i mammahjärtat att höra sånt.  Jag är stolt över henne!
 
Efter dagis gick vi mot Mummu och Puua, vi skulle allihopa gå till ankdammen och mata ankorna. Igen.
Vädret var verkligen helt underbart, en vacker höstdag (för visst är det höst nu?).
 
Danilo & Jonathan sprang hela vägen till Puua, dom ska alltid tävla om vem som ska få låna Puuas bilnyckel. Japp- fortfarande helt tokiga i nycklar, och jag är ännu tokigare, för det blir jämt bråk om vem som ska ha Puuas nycklar och vem som får Mummus hemnycklar! Så dom sprang som galningar båda två, båda snubblade sisådär 3-4 gånger medans dom skrek "Puuan avain!!!" (Puuas nyckel) Till slut fick jag nog och satte fast dom i vagnen. Varannan dag får den ena låna hans nyckel, och andra dan får den andre. Här hemma ger vi dom inte bilnycklarna längre, för när dom blir förbannade på något så kastar dom iväg dom. Nu har dom en källarnyckel och Mummus extranycklar, samt mina hemnycklar som dom får leka med. Dom tycker att det är så roligt att "låsa" dörrar och starta låtsas bilarna med.
 
Jaja, hur som helst.
Jonathan fick bära påsen med bröd till ankorna, medans Mussu (= smeknamn för Gullegris, Danilo) höll sig tätt vid Mummu och pressade ihop sina läppar och gav den där puppy-eyes blicken, att alla ska tycka synd om honom.
Tänk så olka dom är fast dom är enäggstvillingar.
 
Vanessa & Nicole fick varsina klistermärken från Mummu som dom är helt tokiga i. På Nicoles står det hennes namn och på Vanessas står det "Lillasyster". (När vi sen kom hem klistrade dom allr på dörr, byrå och leksaker)
 

 Kärlek.  De här tre är verkligen bästa kompisar.
 

En liten paus i våran runda runt dammen...
 

Jonathan blev visst väldigt trött att gå...?
 

Jahop, och nu så gav Danilo äntligen upp. Jag la honom för 40 minuter sen och först nu gav han upp och somnade. Han har pysslat där inne och ropat att han är klar...
 

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback