Torsdag och fredag ;-)

Hej alla därute i kylan! För visst är det k a l l t idag?
Jag rotade fram tjejernas och min vinterjacka, vilket verkligen behövdes idag.
Jag tog bara fram min röda korta vinterjacka, fast den kan jag inte stänga pga. magen...  Så jag frös ju ändå...
Alla tog vi på oss våra vinterskor också. Cheeez va konstigt det kändes! Tunga skor.
Lilla prinsessan Vanessa skulle naturligtvis bråka om sina nya skor också, hon skulle minsann inte alls ha dom på sig, hon ska ha sina gummistövlar. Ehh? Hur som helst så vann jag kampen om skorna, fast hon bråkade ordentligt, men någon måtta måste det ju vara, det är kallt ute!
Vi promenerade bort till Torvalla för att träffa Andres & Abuelo som jobbar här i närheten idag, så vi träffades för lunch och fika där. Så fort vi kom ut så sprang Nicole och Vanessa till gräset där det finns mest snö och planerade på att göra snöänglar och snögubbar. Fast vi får nog vänta med det tills det blir lite mera snö.
Och det första Nicole gör när hon springer är att halka och slå sig på rumpan.
Jodå, lite ovant är det allt för oss alla med denna halka och snö.
Nu är vi hemma igen och jag plockade bort barnens skaljackor från hallen.
 
Är det bara jag som har mycket av barnens kläder hängandes på deras krokar här i hallen, eller hur gör ni!??
Det är regnkläder (set) , fleecetröjor, varma jackor, och skalbyxor som hänger där. Till alla fyra barn.
 
 
Igår hann jag inte skriva mycket alls. Sorry. Danilo fick feber där på onsdag kvällen som gick ner efter lite alvedon, men så kom den tillbaka under natten och dessutom klagade han på att han hade ont i magen, så han fick stanna hemma med mig igår. Vi tittade på Pippi och sen skulle jag bara lägga honom och gosa med honom tills han somnade i vår säng, men jag somnade visst med honom och vaknade efter 2 (!) timmar.
När jag hämtade hem resten av barnen från förskolan så var det ju full rulle, då hinns det inte med att sitta framför datorn.
 
Igårkväll var jag bjuden på tjejkväll med underklädesvisning hemma hos fina Kicki. Eftersom Vanessa och Nicole var lediga från dagis idag så fick dem följa med mig, så dem kunde leka med dagiskompisen Milo (Kickis son).
Det var jätte mysigt att träffa tjej-gänget igen, fika och prata tjej-snack och visningen av de fina underkläderna också.
Det fanns mycket som var fint, jag som älskar snygga underkläder hittade många många favoriter. Vi fick också en lektion i bh:ar och storlekar osv. och jag lärde mig faktiskt något nytt.
 
Om ni är sugna på att själv ta en titt på dessa underkläder, gå in på www.pxc.se.

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback