Satu Svarar

Hej allihopa!
Nu tyckte jag att det var dags för några svar, tycker ni inte det?
 
Först- Tack för era tips och egna erfarenheter kring 3-årstrots. Jag antar att det är en period som går över. Om man bara visste när. Förra trotsen varade en evighet med Vanessa, knappt så att man hann andas ut ordentligt innan det här kom...
 
Och tackar tackar för era namn förslag!
 
Nu några frågor som jag ska svara på:
 
Carro:
Hejsan! Har nog aldrig komenterat här hos dig, men vill bara säga hej och tack för en bra blogg:-) Jag har själv inga barn men önskar inget mer än att få bli mamma, jag beundrar dig och tycker du verkar vara en supermamma:-)
Jag älskar Olivia och Selina men vad ni än väljer så blir det perfekt!
/Hälsningar från Carro i norrland
SVAR: Hej! Va kul att du lämnade en hälsning! Välkommen hit!  TACK för dina ord, det värmer! Känner mig inte alls som en supermamma, men jag gör mitt bästa .
 
Kerstin:
Hej Satu ,hoppas allt är bra med er , jag brukar vara inne o läsa din blogg , tycker den är jättebra , å du fortsätt o skriva precis vad du tycker utan att ta hänsyn till dom du inte trivs med ,dom har ingenting här på din blogg att göra. Kramar till er allihop. Kerstin Kärran
SVAR: Hej!! Va roligt att di kikar in här, och tack för hälsningen, det uppskattas!  Hur mår du? Kram!
 
 
Ingrid:
Hej! Hamnade här av en slump när du väntade dina tvillingar. Har följt dig sedan dess! Tycker att barn är toppen, men mina är stora nu: 24,23 och 18. Jag har fastnat för din blogg eftersom dina tankar och funderingar kring barn och barnuppfostran påminner mycket om hur jag själv funderat genom åren! Jag tror att vi tänker ganska lika i många frågor.... Din blogg är dessutom rolig och underhållande, så jag går in några gånger i veckan! Sista månaderna har varit lite av en rysare med tanke på bebisen i magen, men det glädjer mig att ni nu har kunnat pusta ut lite grann!! Hoppas att jag får möjlighet att följa dig fortsättningsvis!
Ingrid
SVAR: Va roligt att du vart med mig/oss så länge! Då måste jag göra nånting bra här ;-) Tack snälla för dina ord, ja, det har varit en riktig rysare med bebis i magen, men nu känns det som att jag kan pusta ut lite grann. Chanserna för överlevnad om hon skulle födas nu ökar ju för varje dag som går. Hur mår du?
 
Niikki :
Får man äta sushi när man är gravid?
SVAR: Nej, det får man inte. Fast Andres frågade dom som jobbar där om vad jag kunde äta istället och då skrattade dom bara och sa att deras gravida kvinnor äter allihopa sushi fast dom varit gravida... Men han köpte med sig vegetariska sushi till mig istället, utan lax. Inte lika gott, men bra ändå.
 
Camilla:
Hej hej, brukar läsa här ganska ofta nu för tiden då jag är beräknad till den 15januari -13 så vi ligger bara någon dag ifrån varandra i graviditeterna :). Hittade dig av en slump när jag googlade på graviditet och blogg. Jag väntar själv en flicka och har en liten pojke sen innan. Det lutar åt att vi tänkte ge vår bebis namnet Isabella så självklart tycker jag att det är fint. Har aldrig kommenterat förut men nu kände jag att jag var tvungen. Du har en spännande blogg och jag läser ofta nu som sagt. Mvh Camilla
SVAR: Hej! Åhh va roligt att vi är beräknade så nära inpå varandra! Grattis till flickan i magen! Hur många år är din pojke? Isabella är verkligen ett jätte fint namn  Hur mår du?
 
 
Det var också någon som undrade vart jag hittar all info om bebisen utveckling i magen vecka för vecka (hittar inte den kommentaren nu) men det kommer från se.babycenter.com, dom har en jätte bra sida!
 
Om jag nu har glömt att svara på något, så hojta gärna till!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Svar: min oliver är 16månader och ska snart börja förskolan. Jag mår faktiskt väldigt bra denna graviditet men är ändå sjukskriven pga att moderkakan ligger fel o jag får blödningar titt som tätt men utöver den oron så mår jag bra.. Du har så fina barn, jag blir imponerad av dig och vill också ha många barn. Jag bodde i Tyresö men flyttade för kärleken ner till Nyköping för 5 år sen. Hoppas ett går bra på specialist mödravården :)

2012-10-22 @ 12:16:51
Postat av: Vera

Sushi är faktiskt helt ok att äta nu för tiden som gravid. Riktlinjerna har ändrats! Dock bör man se till att den är nygjord.

2012-10-22 @ 12:49:46
Postat av: Sandra

Hej hej.
Jätte bra blogg, jag brukar läsa den när tiden finns till ;-)

Måste bara säga att man FÅR äta sushi bara den är färsk så är det inga problem :-)

2012-10-22 @ 17:09:19
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback