Mulen fredag

Halloj fredag!
 
En mulen och regning fredag har vi här i Haninge. I tidningarna sa dom att det skulle bli tropisk värme hela helgen- 20 grader, men dom glömde visst nämna att dom menade tropisktväder med regn och åter regn....
Fast just idag gör det ingenting, vi har ändå bara spenderat denna förmiddag hemma.
Jag tänkte gå och bada med barnen och sedan äta lunch där, men som vanligt blir det ändrade planer, inget att göra något åt, och vi får nog fler tillfällen. Danilo och Jonathan mår mycket bättre idag, men är fortfarande väldigt snuviga så det blir inget badande då.
Barnen har lekt jätte fint med varandra i stort sett hela förmiddan med en massa lekar.
Nu har vi ätit lunch och jag har lagt grabbarna och satt på en film till tjejerna och idag blev det Lejon Kungen.
 
Ikväll åker min Mamma, syster och hennes barn till Finland för våran årliga släktträff, och vi kunde inte åka med.
Dels för att Andres måste jobba lite under helgen och för att jag inte vågar, tänk OM något skulle hända där, om jag skulle blöda eller om förlossningen skulle sättas igång alldeles för tidigt. Fast jag tror att denna bebis vill stanna längre i magen än sina store bröder, iaf en månad mer, tror jag. Jag kom på vart mina stickningar kommer ifrån!
Eftersom odlingarna inte visade någon infektion så kan det ju vara denna medicin jag äter?! Den ska ju göra så att tappen hålls ordentligt stängd och hålla sin längd, så det kanske är den som värker där?
Den jobbar med att hålla den stängd, och då måste det ju göra ont? Eller hur?
Hur som helst så är det lite tråkigt att vi inte kommer att vara med på släktträffen.... Men nästa år, we will be there!
 
Natten har vart jobbig igen. Danilo går igenom nån slags utvecklingsfas (har jag läst) som kan komma när man precis börjat på förskola eller när andra stora förändringar hänt i livet. Han vaknar tusen gånger på natten och gråter efter mig, han vill bara kolla läget att jag är där, sen somnar han om igen och sen är det samma sak igen- om och om igen.
Och Vanessa vaknade också och sa att det fanns myror (?) i hennes rum och nästa gång att hennes täcke låg knasigt.
Sen ska hon berätta hela sin livshistoria också- vilket man har vart med om hela vägen, så det orkar man inte lyssna på mitt i natten när man inte fått sova ordentligt. Och då blir det ju naturligtvis världens liv på lilla damen.
 
Ska bara ordna en grej, men mer text kommer strax!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tanna

Så där har Jax på nätterna också. Ibland skriker han typ hela natten och man måste gå och bära på honom och trösta. Och det är väl en utvecklingsfas och dagis osv.... Ibland förstår jag inte hur du orkar !! Jag har bara en och jag tycker det är skitjobbigt och inte få sova på nätterna. Alla faser i utvecklingen stör hans sömn. Inte många hela nätter vi sovit sen han kom. Men vad gör det om nåt år, då han förhoppningsvis sover hela nätter ;) Kram och tervlig helg !

2012-10-19 @ 19:03:23
URL: http://tannaodevil.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback