IKEA-tripp igen.

Och så var det en tripp till IKEA idag igen då. Inte för att vi skulle handla något, utom för att våran nyckel-nisse Jonathan lyckades tappa bort Andres nycklar när vi var där sist. Han måste ha haft dom i handen när han somnade och sen tappat dom. Som tur var så hade dom hittat nycklarna när jag ringde dit och frågade. Idag åkte vi alltså och hämtade dom...
 
 Här väntar gänget på att nycklarna ska komma till rätta...  (Puua och barnen)
 
En annan sak- att gå till IKEA med sin make is a big no-no.
Där är det bara "gå-och-ta-det-du-skulle-ha" så går vi. Och genvägar ska det också bli så man hinner inte kika på annat skoj som finns där. Snabbt in och ännu snabbare ut.
Nästa gång ska jag gå med "IKEA-stammisarna" Karo & Mummu. Dom är ju där var och varannan dag, så där kanske man faktiskt hinner med att kika runt lite också.
(Älskling, du vet att jag älskar dig ändå!)
 
Ikväll ska barnen ha disco här hemma (<----Jag var inte bjuden), så tjejerna är iväg med Andres och handlar det sista nu ;-)
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine - om livet i the OC

Min man hatar också IKEA.. så vi åker aldrig dit tillsammans :) Vi måste kolla online innan vad vi ska ha.. sedan titta på det i affären och typ springa ner till ta själv lagret och sen ut. Om ja har tur låter han mig titta i mathörnan innan vi åker hem haha.

2012-10-20 @ 18:43:09
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Karolina Nordling

Haha ja det är bättre att åka med mig :) Lugn och ro!

2012-10-20 @ 21:33:45
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Helena H

Tror jag lyckats hitta nånting väldigt positivt med min särbo. Han följer med på affärer o väntar när jag provar kläder och han går med utan protester på IKEA. Antar att han inte tycker det är jättekul, men han protesterar iaf inte. :)

2012-10-20 @ 22:09:20
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback