ÄNDRINGAR PÅ BLOGGEN

Är sugen på att göra om min header här på bloggen redan nu.
Jag var nog inte så nöjd med den trots allt. Var det inte för mycket... ja... rosa?
Jag funderar på att antingen byta bakgrunden på bloggen, ni vet, den rosa med stjärnor- antingen den eller headern. Men jag gillar den rosa bakgrunden med stjärnorna, fast jag har hittat en annan som också är jätte fin, men heelt annorlunda med den jag har nu. Den rosa bakgrunden har varit en del av min blogg nästan från början, så ska jag verkligen byta...?
 
Och textsnittet gillar jag inte heller längre, det blir för kursivt och suddigt att läsa längre bitar. Tycker jag iaf.
 
Headern måste hur som helst bytas om några månader, när våran nya familjemedlem kommer till familjen.
Jag har en massa ideér hur jag vill ha det, men inget bestämt.
 
Sen har jag också funderat en massa på om man ska skydda bloggen med lösenord eller ej.
Har sett att man kan lösenordsskydda vissa inlägg bara så att inte "vem som helst" ska in och snoka om allt man skriver. Min blogg har växt mycket och fler och fler hittar hit, och det tycker jag är superkul! Jag älskar att logga in här och se statistiken på mina besökare och ännu gladare blir jag när jag fått nya kommentarer.
 TACK att ni tar er tid att skriva till mig!
 
Jag älskar att blogga, jag älskar att skriva av mig om mina tankar och funderingar, vardagen, om familjelivet och allt som står mig närmast hjärtat. Det här är min dagbok, och det är jätte kul att sedan blicka tillbaka och se vad vi hade för oss månader, eller t om år sedan. Så mycket händer och jag är glad att jag har skrivit och fotat så mycket, så minnerna finns kvar.
 
Och hur konstigt det än låter så har jag fått en massa nya "vänner" via bloggen som jag uppskattar mycket.
Så helt lösenordsskyddat vill jag inte ha.
 
Slutligen, en påminnelse:
Vänligen respektera att det här är min blogg och jag skriver om det jag vill.
Om det inte passar så har du inget här att göra. Jag står för det jag skriver och jag skriver inget illa om någon eller på något sätt trampar jag någon på tårna eller på något annat sätt är det min mening att hänga ut någon.
Eftersom det här är en offentlig blogg så förväntar jag mig inte att alla ska hålla med mig om det jag skriver och alla får ha sina egna meningar, men det här är min mening.
Att "vuxna" människor ska spela drama eller hota mig osv har ingenting här att höra, det här är ingen sandlåde-blogg och i den nivån sänker jag inte mig till.
 
P.S Jag undrar fortfarade hur man "håller käften" i ett sms?
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Jeg har blitt veldig glad i bloggen din og er innom hver eneste dag:)

Så om du får deg løsenord håper jeg at jeg fortsatt kan få lese om dere:)

2012-10-21 @ 12:49:04
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postat av: Niikki

Nämen, det låter som några otrevliga människor :/

2012-10-21 @ 14:08:53
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hej! Hamnade här av en slump när du väntade dina tvillingar. Har följt dig sedan dess! Tycker att barn är toppen, men mina är stora nu: 24,23 och 18. Jag har fastnat för din blogg eftersom dina tankar och funderingar kring barn och barnuppfostran påminner mycket om hur jag själv funderat genom åren! Jag tror att vi tänker ganska lika i många frågor.... Din blogg är dessutom rolig och underhållande, så jag går in några gånger i veckan! Sista månaderna har varit lite av en rysare med tanke på bebisen i magen, men det glädjer mig att ni nu har kunnat pusta ut lite grann!! Hoppas att jag får möjlighet att följa dig fortsättningsvis!
Ingrid

2012-10-21 @ 14:25:00
Postat av: Anna Köhler

hoppas man kan få ditt lösenord om du ska låsa bloggen?
Älskar verkligen o läsa om din familj
tycker det är så fel av folk att komma
med negativa kommentarer inne i en blogg
som skrivs av en person

Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Ja vi har ett namn, men du kanske vet att i Finland är man lite mer konservativa med att avslöja namnet innan bebis är född. Det har jag med mig och vill inte berätta vad bebis ska heta innan han är född. Sen kanske vi ändrar oss men jag tror inte det. Namnet har varit bestämt sedan länge. Hade bebis varit en flicka hade hon fått heta Alexia eller Maxine. :)

2012-10-21 @ 19:59:38
URL: http://finest.se/natali
Postat av: Tanna

Helt rätt, din blogg och dina regler ! Nu vet jag inte vem som är taskig el så, men sånna personer som kan inte ha mycket till eget liv som måste tracka på andra !
Hoppas ni haft en mysig helg, Kram

2012-10-21 @ 20:48:28
URL: http://tannaodevil.blogg.se
Postat av: kerstin

Hej Satu ,hoppas allt är bra med er , jag brukar vara inne o läsa din blogg , tycker den är jättebra , å du fortsätt o skriva precis vad du tycker utan att ta hänsyn till dom du inte trivs med ,dom har ingenting här på din blogg att göra. Kramar till er allihop. Kerstin Kärran

2012-10-21 @ 21:08:00
Postat av: Mummu

Kanske personen vet, vem som skrev så, hur man håller käften på sms. Löjligt,barsligt, bli vuxen nån gång.

2012-10-22 @ 08:22:53
Postat av: Michelle

Ja det är jätteskönt att det funkar! :) dessvärre måste jag jämt hålla på och böka med amningsnapp för han får inget grepp annars..

2012-10-22 @ 10:23:34
URL: http://mammasnovalie.blogg.se
Postat av: Tyglina

Hej hej.. har hittat till din blogg isommras ngg kommer ej ihåg när... tycker det är en underbar blogg som handlar om dig, din familj och dina funderingar... Tycker det är super att läsa om någon som bara skriver för sin skull och inte har massor med reklam om produk mm. Visst följer jag sådan bloggar oxå men din känns äkta :) Lycka till med allt... Hoppas på att få fortsätta att läsa om dig mm ...

2012-10-22 @ 20:41:16
URL: http://tyglina.blogspot.com
Postat av: Cissi

Jag läser varje dag hos dig när jag nattar min dotter. Snart 2 år är hon och har värsta seperationsångesten. Din blogg är guld! Tack för att du delar med dig om ditt liv.
Många kramar

2012-10-22 @ 22:20:20
Postat av: Tina

Hoppas att man kan få ditt lösen ord om du nu har funderingar att sätt det:)Jätte bra blogg!

2012-10-23 @ 07:00:40
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback