Sömn & Mardrömmar

Pheeew vilken natt jag haft! Med andra ord har jag inte sovit sen klockan visade 3:47.
Jonathan har vart jätte gnällig, och sen kissade han på något sätt så att kissade ner hela sitt lakan... kanske blöjan som satt knasigt? Vid 5 vaknade Danilo också och traskade förbi mig till våran säng. Till slut hade jag båda gossarna där, och vi alla försökte somna om... Lite över 6 lyckades dom somna om, men för mig var det svårare.
 
Med andra ord- när jag hade lämnat allihopa på dagis så la jag mig på sängen och sov som en stock.
Jag har sovit jätte dåligt den senaste veckan. Oftast för att jag inte hittar nån bra ställning/kissnödig osv, men på sistone har det vart en jädrans massa mardrömmar som har spökat. Mardrömmar varje natt, 2 per natt tom.
Häromnatten när jag vaknade helt kallsvettig av en mardröm var jag tvungen att gå några varv runt lägenheten, för att vakna till liv och glömma mardrömmen, men när jag sen somnade igen så fortsatte den! Hur konstigt är inte det!? Och tom i drömmen tänker jag :"Satu, du måste vakna NU!" men det går inte. Hemskt.
Och sen har jag börjat få sendrag på benen också, eller- bara i högra benet. Mysigt va?
 
För att alla ska få en godnatts sömn när bebis kommer så borde alla sova i sina egna sängar. Speciellt när det är dags för dagis nästa dag. Jag vill inte att dom går till dagis trötta... Och bebisen lär ju hålla mig vaken på nätterna. (<---Andres "hör" aldrig nånting) Och jag vill inte att barnen ska störas av det. Så det så.
 
Ni har frågat mig förut när barnen går och lägger sig på kvällen? - Vid 19:30 om det är en dagisdag nästa dag.
På helgerna får dom vara vakna så länge dom orkar.
 
När lägger sig era barn?
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Her legger Benjamin seg klokka 19 og Jessica klokka 20.I helga er Jessica litt lenger oppe,men Ben legger seg som regel til samme tid:)

2012-11-27 @ 21:17:51
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postat av: Helena H

Blev ju ett helt nytt rum med skjutdörrarna. :)
Visst är det knepigt att papporna aldrig hör bebisen..Hihi. :) De måste ha pappaöron,som på nå vis kan stängas av på nätterna.

Linnea somnade också runt 19.30 när hon var mindre och skulle på dagis. Och har oftast varit uppe hur länge hon vill på helgen, brukade väl somna mellan 20-22.30 kanske.
Nu brukar hon somna ca 22- 23 när det är skola, lite beroende på när hon börjar på morgonen. På helgen kan hon lägga sig tidigare än på vardagarna. Hihi. Hon ställer klockan tidigt på helgen o går till hästarna. :) Annars kan hon vara vaken hur länge som helst om hon inte ska upp på morgonen.
Själv är jag en nattmänniska. Avskyr att sova, och kliva upp på morgonen...
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-11-27 @ 22:47:44
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback