Tisdags babbel och Robin på besök =)

Hej igen!
Tog en liten paus, fick ett ryck att jag skulle börja skura hela lägenheten helt plötsligt. Hey- jag måste ju passa på när jag har ork och inte mår så jäkla illa. Har spelat musik med "hög" volym hela dagen. Jag älskar verkligen lyssna på musik och jag är glad att Andres köpte den där dockstationen för iPhone, jag har laddat den med ca 400 låtar.
 
Strax är det dags att hämta hem våra guldklimpar. Ibland är dom riktigt jobbiga och jag älskar verkligen dessa stunder jag får ha för mig själv när dem är på förskolan. Men när dom vart borta en hel dag så saknar jag dom jätte mycket. Imorse gick det jätte bra att lämna Jonathan och Danilo på dagis och igår med. Inga ledsna miner. Nu säger dom redan på morgonen här hemma "Mamma kommer sen, mamma kommer snart". Så söta! Tror att dom har fattat det nu, att jag faktiskt ska komma tillbaka och hämta dom. Kanske det dem var oroliga för i början? Att inte veta om jag kommer tillbaka? :( Nu har dom nog kommit in i förskolans rutiner och när allting händer, och samma sak- när mamma kommer och hämtar dem.
Med Vanessa & Nicole går det alltid bra, dom är så duktiga. Och så härligt förresten att Merja (hon som inskolade Nicole) har kommit tillbaka efter en lång tids sjukskrivning. Jag gillar henne jätte mycket, och det gör tjejerna också. Hon är sådär go och glad. Nu är säkert barnen glada också, dom ska börja sjunga och öva på julsånger där på dagis. Dom älskar alla julsånger, dom sjunger ju det året runt, ibland blir man tokig på att få sjunga julsånger mitt på sommaren.  Ja, om en månad är det ju faktiskt julfest på dagis, så det är nog dags.
 
Jag har fått allvarliga "BOA - symptom" här hemma nu. Ni vet, när man vill fixa och dona hemma. Brukar tydligen vara en vanlig åkomma, speciellt för dom som är gravida.  Vill möblera om och inreda och ha mig. Hihi.
 
Mina pysselfior!
Dom älskar att måla och speciellt RITA. Det gör dom dagligen. Det roliga är nu att dom tror att dom skriver en massa och så ska dem förklara och läsa allt det dom skrivit. Annars är favoriten att rita hjärtan och familen. Men nu börjar det komma annat också, regnbåge, kaniner, båtar och grejer, hihi...
 
 
Jo, förresten- I lördags efter bion kom Diego (Andres äldsta son) och Shabnam hem till oss med Robin. Diego åkte ju till USA igår på träningsläger (och kusinen Fernando åkte i söndags, båda MMA-fightes) så vi ville träffas innan han åkte. Barnen tog med sig Robin iväg på äventyr i alla lekrum ... det hanns med fika och en massa prat innan dem skulle iväg på maskerad fest. Alltd lika kul att ha dom här.
 
Robin försöker smita ifrån men har alla sina små farbröder och fastrar hack i hälarna, hahaha... Så roligt att dom redan är fastrar och farbröder. Och även bebisen i magen är redan en faster, Knasigt!
 
Matdags för Robin
 
 
 Fler inlägg kommer under dagen/ ikväll ;-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack så mkt gumman:)

Joda vi mår bra annars:) Hur mår du magen o övriga familjen:)?
Kram

2012-11-06 @ 18:12:57
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback