November rain

Hej allihopa!
Hur mår ni?
 
Här mås det bra!  Regnigt, grått och trist väder ute, men vad ska man förvänta sig? Jag hoppas verkligen att det blir snö till jul iaf, man får en helt annan julkänsla då.
 
Jahop, vad annars är nytt då?
Allting flyter på, som vanligt. Barnen har vart på förskolan idag, jag har tvättat lite och sovit en massa! Jag har sovit jätte dåligt de senaste dygnen, har inte hitatt någon bra ställning, för magen har växt på som bara den under den senaste veckan bara känns det som. Har inte ens kunnat vila ordentligt på dagen, och idag kändes det kan jag lova! Jag kunde ha somnat ståendes så trött som jag var. Så jag sov gott i över 2 timmar.
 
Andres och jag har vart och handlat innan vi hämtade barnen, skönt att kunna gå i lugn och ro. Nu är Emma här och leker med barnen, men varje gång jag sätter mig vid datorn när barnen är vakna så ska jag sätta på musik till dem så att dom kan stå bredvid och dansa, och då blir det inte alls mycket vettig text som jag får knappa in här på bloggen, så jag återkommer nog ikväll med mer bloggande när småttingarna sover.
 
Två bilder bjuder jag på så länge!
 
Nu ska det beredas för mat! Vi "hörs" senare!
Kramar//Satu
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill själv ha en stor familj med många barn mne undrar hur det känns? känner du att du har tid för alla barnen?

2012-11-22 @ 21:59:12
Postat av: Ingela

November rain- hade vi som inmarsh i kyrkan på vårt bröllop :) men visst är november en tråkig månad. Pianomattan påminner om en scen i filmen Big med Tom Hanks, ser kul ut!!

2012-11-23 @ 11:24:40
URL: http://plingesvardag.wordpress.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback