MVC besöket

God morgon!
Hur mår ni allihopa? Här mås det helt okey faktiskt. Lämnade barnen på förskolan till 9, och precis när jag hade fått på alla kläderna och skulle ut så kom det en stark mystisk stank någonstans...  Åh nej, inte bajs, inte nu!
Jag frågade vem som hade bajsat, Danilo svarade att det var Tantan som i sin tur sa att det var inte han, det var Dano.
(dom kallar sig för Tantan och Dano) Det visade sig att det var... båda två. Dubbelsuck!
Vanessa och Nicole skulle vara med i innegruppen denna morgon och någon av grabbarna skulle ut till skogen, så vi får inte komma försent. Snabbt som blixten klädde jag av dom, bytte blöjorna och på med kläderna igen, lite smått stressigt, men vi hann komma innan 9 iaf. Phew.
 
Nu är dom iaf på dagis, jag har tagit ett bad och fått i mig en macka och två apelsiner. (intressant va? Thihi)
 
Igår var jag iväg till MVC, och innan jag åkte undrade jag hur i helsinki (<---- använder det istället än svärord) skulle jag orka ta mig dit!? Natten var så kass och jag mådde inte alls så bra på morgonen. Jag klunkade i mig blåbärssoppa och en banan och piggnade till lite under promenaden från busstationen och dit.
 
Blodtrycket var lite lågt, men inte alls farligt, blodsockret var bra, magen mättes (SF-måttet var på 30-31.) och lill-sessan ligger fortfarande med huvudet neråt. Hoppas att hon stannar så! Hjärtljuden var också bra, så jag fick tummen upp. Hon sa att det är nog mitt blodsocker som spökar när jag blir yr, att jag ska alltid ha med mig lite dricka och tänka på att inte fastna långa tider i köer på affärer och sådant.... ?
 
Hon tyckte, precis som många andra av er och mina läkare att jag ser jätte pigg och fräsch ut, speciellt då jag mår som jag gör. Jag säger till henne som jag säger till alla andra som tycker så att SMINK GÖR UNDER!
Ni skulle se hur jag ser ut på morgonen.  Haha... Tur att ni inte gör det, vill ju inte ge er men för livet.
 
 
Nähep, nu ska jag ta och betala lite räkningar (jippie...), talk to you later!
 
P.S Undrar när "snön" och kylan kommer tillbaka?
 

Kommentarer
Postat av: ilona

gud vad jobbigt att må dåligt under en hel graviditet :/ Hoppas du blir bättre snart! Du kanske mår sämre när du stressar också? Försök ta de lite lugnt :)

2012-11-21 @ 11:23:00
Postat av: Sweetie

Åh va skönt att allt såg bra ut!!!

Tips mot lågt blodtryck- saltlakrits!!!!
Hade alltid en påse i väskan under slutet av mon preggo period!!

Kämpa på vännen!!
Pusu beso puss

2012-11-21 @ 12:55:08
Postat av: Viktoria

Hej tänkte fråga om du har anvät dig av vyssanlull tassar som man sätter på spjälsängen? jag funderar på o köpa sånna:) det verkar ju bra om de funkar som vagga:)

2012-11-21 @ 13:36:33
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback