Lördag & potträning

God morgon lördag!
Va härligt att vakna och att hela familjen är samlad. Vi har ätit frukost, jag och grabbarna har tagit en skönt morgonbad, klätt på oss och sen har barnen bara lekt, fint tillsammans faktiskt, utan större bråk och tjaffs.
 
Jonathan och Danilo går utan blöja med sina kallingar, stackars Jonathan vars kallingar hänger ner över halva arslock. Haha... Måste verkligen ta tag i det där, att pottträna dem. Vi tog en paus sen vi övade sist, för det kom bara på kallingarna, golvet och dom verkade inte vara mogna för det alls. Igår och nyss gjorde Jonathan #2 på pottan iaf- wihii!
 
Undrar hur det går med pottträning och sånt när dom går på dagis? Måste fråga på måndag om dom kan träna där också, vore bra att dom lärde sig gå på pottan nu. Det är väl på tiden?! Vore kul att bara ha 1 blöjbarn och inte 3.
 
Igår tog vi det lungt. Jag mötte upp Puua och tillsammans gick vi och hämtade barnen från dagis och därifrån gick vi hem till dem på fika dit även syrran och min bror Toni kom. Vi satt och pratade en massa och skrattade, sen var det dags för oss att gå hem för mat och fredagsmys. Mummu, Karo och Toni fortsatte vidare till O´Learys.
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Spännande med potträningen :-) hoppas det går bra för er.
Härligt med en lugn lördag, likadant här :-)
Ha en fin söndag nu
Kram kram

2012-11-18 @ 08:04:01
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback