♥ Årets första julklappar ♥

 
Hej måndag!
Nu är helgen slut. Barnen är på dagis, Andres på jobbet, och jag.... här hemma.
 
Helgen har varit bra, i lördags åkte vi och handlade årets första julklappar!
Har ni köpt julklappar ännu?
 
Vi åkte till ett stort leksaksaffär i Södertälje där vi hittade en massa skojiga saker. Barnen var med oss och dom gick runt där med dockvagnar och tittade på alla roliga saker, dom märkte inte att vi hade en kundvagn stående nånstans där vi la in saker lite då och då.
 
 
När vi sedan var klara där så gick jag till affären bredvid med barnen medans Andes gått och betalat och packade in allt i bilen. Ingen misstänkte nånting.
Affären bredvid heter "BarnensHus" och dom hade total utförsäljning- 50- 70 % på ALLT i affären.
Det fanns inte sådär jätte mycker saker kvar, men jag fyndade iaf påslakan-set, en liten pytte napp och en pyjamas till våran lilla sessa. Det jag var ute efter var spjälsängsskydd och snuttisar, men det fanns ingenting kvar.
 
På hemvägen stannade vi till vid Robbans Pizza där dem har enorma pizzor. Om du beställer en vanlig pizza så får du en mega-size familjepizza för typ 10 pers. (Not kidding!) Dom är inte bara stora, dom är jätte goda också.
 
Såhär såg "min" pizza ut. (Vesuvio med bea-sås) Den ligger på en tallrik och tallriken på en bricka som knappt ens syns... Jag delade den med barnen och när vi var klara så såg det ändå ut som att vi inte ätit nånting!??
 
Till lill-sessan
 
När barnen hade lagt sig på kvällen så smög Andres ut för att hämta sakerna från bilen, och jag lovar att vi sparade en massa, massa tid den kvällen, eftersom vi slog in de stora paketen redan.
Annars brukar vi bara gömma allting och slå in allting dagen innan julafton. Och jag lovar att det tar alltid lååång tid.
Så vi sparade en massa tid på att göra det nu. Allt hann vi inte slå in, vi var supertrötta, men resten ska jag slå in i vekan. Känns jätte bra att ha klappar köpta redan. Nu bockade vi av en massa från listan- och det var bra julklappar.
 
En fråga till er- Brukar ni göra rim och sånt på klapparna?
 
Jag har aldrig förstått det där, varför gör man det egentligen?
(Jag har aldrig gjort det, och ingen i min eller Andres familj heller.)
 
Åhhh, nu strular datorn igen! Nyss stängdes den av helt utan varning och sen dog batterierna från tangentbordet...
Tur att mitt inlägg inte blev förlorat ;-)

Kommentarer
Postat av: Anna Köhler

den pizerian i södertälje har jag med ätit på hihi

2012-11-19 @ 15:04:50
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Ja det var en gigantisk pizza må jag säga!!! Näe vi rimmar inte heller, det har inte jag som tradition. Fattar inte grejen även om det är rätt gulligt :)

2012-11-19 @ 15:33:58
URL: http://finest.se/natali
Postat av: Marie

Hej, jag har börjat med julklappar ,börjar redan i september ,köper lite här och där, och har paketerat in i helgen och har mycket kvar och jag älskar att skriva rimm och leta rimm...och sedan läsa upp på julafton, julklappsutdelningen blir mycket roligare då, tycker jag allafall...Mvh:Marie

2012-11-19 @ 18:49:07
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Madeleine - om livet i the OC

Jag har köpt några enstaka julklappar. Har köpt alla som ska skickas till min fam. i sverige. Ska försöka åka iväg en dag jag och min karl och köpa allt vi ska till barnen :)

2012-11-20 @ 01:14:07
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Hanna - Miltons mamma

Vi har också köpt ganska mycket julklappar redan. Jätteskönt att kunna slappna av i december och bara njuta av julen :D
Ja vi har ibland rim, fast bara till vuxna som kan klura på det :) Tycker det är roligt och det skapar spänning vad som finns inuti. Rimmet får absolut inte avslöja innehållet, då försvinner grejen tycker jag...

2012-11-20 @ 15:42:31
URL: http://www.hannasfotoliv.blogg.se
Postat av: Ingela

Jag har inte ens börjat med julklappar ännu, men det blir inte så många i år. Lilljäntan behöver inte /förstår inte det ännu.
Jag tror det där med rim på paket är en väldigt svensk grej? I Finland tror jag inte alls man håller på med det i samma utsträckning. Jag har aldrig rimmat på paket, tycker det är så svårt.

2012-11-20 @ 21:17:02
URL: http://plingesvardag.wordpress.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback