Freeeedag!

Phew, nu känns det bättre.
Jag har sovit, tagit ett bad och tvättat håret, målat mina tånaglar (gäller att passa på när man fortfarande når dem) och fått i mig 2 mandariner. Jeeyy!  Känner mig piggare nu, bara magen som krampar efter allt kräkande.
Det är inte många veckor kvar nu, så jag får snällt stå ut. Igår var jag iaf riktigt trött på att vara gravid, huvudet höll på att sprängas efter allt kräkande och det var faktiskt första gången jag ville att det skulle vara över nu. Känns som att jag har varit gravid i en evighet. Vill må bra och få min energi tillbaka. Men snart så...  Och jag vet att det är värt allt det här.
 
Mina guldklimpar är på dagis idag. Första fredagen ever- som dom går på dagis. Idag kände jag att det behövdes, och dom trivs så bra där. Det är bara fram tills julledigheten, sen går dom sina vanliga tider.
 
Nu ligger lill-sessan och sparkar på mina revben, älskade älskade bebis va jag vill hålla dig i min famn nu och gosa med dig!  Längtar ihjäl mig!!!!
 
Ännu mera kvällsgos. Grabbarnas nya grej är att hämta kuddar och bädda ner sig lite här och där
 
 
Tänk att det är fredag idag igen?
Ikväll blir det kvällsmys med familjen med något gott att äta, det är dom värda !
Strax ska jag hämta mina guldklimpar, ska nog ta en promenad i friska luften. Fick ett sms från Puua precis som sa att han vill också hämta barnen. Dom så glada när dom ser att han är med och hämtar dom. Börjar skratta och springa och studsa omkring som yra höns. Knappt så att dom ens märker att jag är med. Hmm....
Och Dano som skulle hoppa i hans frökens ficka och följa med henne hem. Lille charmören!
 
Nu tar jag en banan, och den ska ta mig *piiip* stanna i magen!
 
 Passar på att svara lite på frågor som kommit in
 
Margareta:
Vad glad jag blir att Nicole har fått fart på Andres.Det vore ju så sorgligt om de inte skulle få lära sig spanska. De kan ju iof läsa det i skolan men att få det hemma är ju så mycket lättare. Har för mej att du skrivit att barnens abuela inte pratar så mkt svenska så desto viktigare är det ju att barnen lär sej spanska. Pratar Andres äldre barn spanska? Små barn kan lära sej 3 språk samtidigt.Pratar dina syskonbarn finska?
SVAR: Javisst är det bra! Abuela pratar inte svenska, hon pratar bara spanska och speciellt därför också vill jag att dom ska lära sig och kunna prata med henne och andra släktingar. Barnens äldre syskon pratar spanska (deras mama är från Chile). Mina syskonbarn pratar finska allihopa, det har alltid varit jätte viktigt för oss allihopa att vi och våra barn ska behålla finskan ordentligt.
 
Några av er har frågat mig om dagis-bilderna har kommit-
Jjepp, jag har sett dom på nätet, och där fick man beställa vilka bilder man ville ha. Så nu är dom beställda och det är ca. 4 veckors väntetid på att få hem dem. *suck!*
Dom var såå bra! Bilderna fångade exakt alla barnens egna personligheter, hur barnen är. Blyga Nicole, kaxiga Vanessa, gose-pöjken Danilo och glada Jonathan. Så söta! Jag visar när dem kommer!
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Svar: Vecka 30 (29+5) .. Självdå?

2012-11-16 @ 17:25:30
URL: http://carulinenilssun.blogg.se
Postat av: Kaja

Oi, så mange barn dere har! Koselig da, men sikkert slitsomt også når de er så små alle sammen? Søte var i hvertfall! Blir spennende å se dagis bildene!

Ha en fin fredag!:)

2012-11-16 @ 19:17:30
URL: http://kajahornseth.blogg.no
Postat av: Rebecka

Vilken härlig familj du har, barn är livet!

Allt är bra idag, dock har vi oturen att båda våra barn har haft/har kolik. Så just nu är det inte så kul, och lillen har så ont i magen. Men det går ju över som tur är!

Va roligt med bebis. En liten tjej till med har jag sett? Mysigt!
Kram och trevlig helg

2012-11-16 @ 20:01:58
URL: http://www.rebeckaevald.blogspot.com
Postat av: Nina

Takk for koselig kommentar på min blogg:)
Jeg skrev litt om hvilke blogger jeg leser og da la jeg ut en link om din blogg.Er innom bloggen din hver dag:)
Vi har det fint!Ønsker dere en god helg,håper du føler deg i bedre form.
Selv var jeg innlagt på sykehuset i 3 uker da jeg var gravid med Benjamin.Ekstrem svangerskapskvalme,ugh....

2012-11-16 @ 21:48:27
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback