Besök

 
Och så var det tisdag. Min mamma har kommit hit lite innan 9 igår och idag för att lämna ögonstenarna på dagis.
Kiitos Mamma!  Har känts bra att slippa stressa iväg, även fast det är väldigt nära. Min mamma går och simmar varje morgon vid 9, och det ligger vid vägen så det är inga problem, säger hon. Guldvärt!
 
Idag har jag inte gjort nånting alls. Jag äter min peniccilin och den ska man ta morgon och kväll på tom mage och jag kämpar så hårt för att hålla mitt illamående utanför toaletten några timmar efter så att jag hinner få i mig och bebisen den medicin som vi behöver. Jag tog min peniccilin, åt frukost och la mig och sov bort det värsta illamåendet. Det har funkat!
 
Igår kom Andres vaktkompis Jonas, hans tjej Kätlin och deras 3-månader gamla dotter Emily hem till oss på fika. Dom bor i Estland nu så vi hinner inte ses så ofta. Emily var så söt, glad och snäll!
Hon följde alla våra busungar med blicken hela tiden och log när dom kom med leksak efter leksak till henne.
 
Våra småttingar älskar småbarn, alla 4 gör det. Vilket jag är jätte glad för, men det ska ändå bli spännande hur våran nyaste familjemedlem kommer att tas emot. Vi är beredda på att det kan vara lite avundsjuka, det är nog vanligt i början, men sen tror jag att dom hajjar att bebisen verkar inte gå nånstans så det är nog bäst att vi håller oss med god fot med henne då ... Dom är försiktiga och klappar fint och försöker pussa och krama och hålla handen, Danilo och Jonathan blir nog bra store bröder. Nicole och Vanessa kommer att vara lill-mammor, det märker man redan nu hur dom är med grabbarna. Dom tar hand om dom på ett speciellt sätt, när det är dags att byta blöja så tar dom varsin grabb och sätter igång med blöjbyte, vilket är ganska roligt eftersom herrarna inte riktigt orkar lyssna på sina systrar som ber dem att ligga ner och vara stilla...  Dom kämpar och kämpar med att få upp blöjorna och herrarna bara smiter iväg.
Dom är omtänksamma hela bunten, ser efter varandra och banden mellan dom 4 är helt otroligt stark.
 
Igår när vi klädde på dom för att gå till dagis så sa Nicole att hon ska ta hand om grabbarna och ser till att inget händer dom. Jag sa till henne att hon kan lungt leka och ha roligt istället, fröknarna är där och tar hand om dom.
Jag vill inte att hon ska ta på sig det ansvaret att hon känner att hon måste vakta och ta hand om dom- hon är ändå liten, bara 4 år själv.
 
Nu blev det oplanerad babbel igen, här kommer iaf några bilder från igår:
 
Vanessa ville hålla lilla Emily
 
Hihi, kolla minen!
 
Medans Emily sitter tryggt i sin mammas famn kommer Danilo och vill stoppa nappen i hennes mun- och när hon väl suger på den så drar han ut den för att stoppa in den- om och om igen.
 
Ibland blev han lite sugen på att stoppa den i sin egen mun också, men han ångrade sig alltid och stoppade den under sin haka istället, hahahah...
 
Emily fick låna Danos käraste ägodel- Pippi.
 
 
Nu ska jag äta sen lunch, senare kommer ett inlägg med "Satus S V A R" till er.
Bye!
 

Kommentarer
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Naaaw sån söt bebis. Skönt att du får hjälp med lämning av barn. Vi har bara 4 rum, tyvärr rätt trångt men älskar lägenheten vi bor i och vill helst inte flytta. Men vi måste ju sen, men då blir det drömlägenheten så det får vänta ett tag.

2012-11-13 @ 15:00:56
URL: http://finest.se/natali
Postat av: Solveig Lundin

De kommer bli bra. Bara man inte "glömmer" bort de små. Lycka till nu.

2012-11-13 @ 18:33:39
URL: http://lillboda.webblogg.se/
Postat av: Carro

Vad härligt att de älskar småbarn och det måste ju verkligen underlätta nu när de får ett syskon :-) mina brorsbarn är likadana och var helt lyriska när de fick träffa lillan för första gången. 3-åringen frågade till och med om de gick ta med henne hem ;-)
Hoppas du får en fin idag nu!
Kram kram

2012-11-14 @ 08:54:58
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback