Veckan vänder

Hej allihopa! Idag är dagen då veckan vänder, och snart är det helg igen.
Jag sitter här med kaffe framför mig (har lärt mig tycka om det nu.) och lyssnar på när Danilo läxar upp sig själv i sin säng. Jonathan sover och Vanessa & Nicole har klätt upp sig till prinsessor med klänningar, kronor och klickklack.

Kommer ni ihåg igår när jag skrev att det blåser jätte mycket, men det inte är kallt iaf?
HA! Vi gick ut och hämtade med oss Mummu, Puua, Nicole, Vanessa, syrran och Dewin och hade picknick i lekparken. Det var jätte jätte kallt ju! Vinden var kall, så vi var inte kvar ute länge, vi körde med fika hos Mummu och Puua istället. Och syrran färgade mina fransar och bryn.

Traktoråkning

Lite kvällsmys innan läggdags..


Fick ta en bild iaf idag innan tjejerna försvann...Idag när Puua kom hit till oss så gick han förbi några portar bort. Dom höll på och slänga allt som fanns i ett cykelförråd och Puua frågade om han inte fick ta med sig en racerbil.
Visst fick han det, allt skulle ändå till soporna sa dom.

Nu gick han hem med den och har fixat en sadel till den, det var tydligen det enda som saknades, så vi skulle dit efter vilan så att barnen får test åka den. Undrar vad Mummu ska tycka om saken när hon kommer hem....?

Imorgon måste vi tömma våran vagn/cykelförråd, dom ska städa där under fredan, så jag antar att dom kommer att forsla bort allt som finns kvar där då? Precis som de gjorde några portar bort från oss idag?
Uhh va tråkigt, tänk om dom bara "missat"?

Nu måste jag fixa några viktiga ärenden, höres senare!
Kram till er alla!


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback