Nicolas in the house!!!

Igår kom min bästa kompis Joel med sin lilla familj på spontanbesök :)
Alltid lika trevligt att umgås, och så fick jag ju pussa och gosa och sniffa på lill bullen Nicolas! Känns som att han har vuxit jätte mycket sen sist :)


Barnen var på honom och ville gärna lyfta och bära, men sen nöjde dom sig med att pussa en himla massa på honom. Sen röjde dom loss... *suck*
Vanessa och Nicole satt på musik med min mobil och sjulle showa och ha sig, Danilo och Jonathan slickade i sig all socker från bullarna och la tillbaka dom utan socker... och så satt dom i hallen och gungade och underhöll sig själva med Nicos bilbarnstol... Busungar!

BILDER!

Grabbgänget

Vanessa ville gärna bjuda Nicolas på kaka...


Danilo funkar som en frisör också... stackars Jessica!


Inga kommentarer! Hahah


Goooos!
Såhär sov han en lång stund...


Jätte kul att ni kom!!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Vilka härliga bilder. :)

Pojkarna ser riktigt intresserade ut av Nicolas, inte det minsta svartsjuka ser de ut att vara. Andres däremot ser lite avundsjuk ut när du håller i N.. och du ser lycklig ut där Satu. :) Du passar verkligen med bebisar/barn.

Är det Jonathan som går med sjalarna på sig...? Iaf, måste berätta vad en kompis dotter sa en dag..:) På flickans dagis går många invandrade barn nu, och en dag när mamman kom dit för att hämta henne hade flickan klätt ut sig i långkjol och hade sjal på huvudet..varpå mamman sa " åh vilken fin påskkärring"...och flickan svarar " men mamma, jag är ingen påskkärring, jag är en somalier. :) Sen några dagar senare berättade fröknarna på dagis att de inte fick henne att äta skinka som pålägg längre till frukost, och när de frågade flickan varför så svarade hon att hon måste äta ost för hon är muslim nu... :) Sköna ungar... hihi..

Tänkte på era tjejer då, som sa att de utländska "tanterna" var påskkärringar. :)

Massor av kramar från Söderhamn

2012-03-31 @ 00:48:58
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback