Vanessas FÖRSTA lagning och jag med en tand mindre....

Igår var jag ju hos tandläkaren, fy fasiken va nervös jag var!
Dom skulle dra ut min tand för den var så skadad och jag var rädd för det hela dagen.

Vanessa hade tid precis före mig, och hon var superduktig!
Hon hade ett litet hål, så litet att hon inte behövde nån bedövning. Hon låg på mig i tandläkarstolen och gapade och var superduktig! Ibland frågade dom henne hur de går, och hon svarade glatt: "BRA!"
När hon var klar var hon så glad och stolt över sig själv, och så fick hon välja en ring.
Hon fick också välja myspys inför idag, hon ville ha vindruvor :)

Andres hann komma dit prcis innan det var min tur att gå in, så han stannade där med Bessa. Resten av gänget var hos Mummu och Puua och lekte.

Jag fick bedövning, och så började dom. FY F*N!
Man hör hur det låter, knakar och hur dom drar och kämpar med tanden, jag hörde hur tanden gick sönder, hur mitt huvud drogs hit och dit... Ingen trevlig upplevelse, men ont gjorde det inte. Förräns lite på slutet.
Det blev lite komplikationer, eftersom dom inte fick upp rötterna. Dom kämpade på min tand i ÖVER EN TIMME (!!!!) tills dom fick upp allt. Sköterskan fick springa och hämta flera grrejer från andra rum, för den ville inte upp.
När hon sa att hon ska hämta två saker från operations bordet blev jag lite nervös och ville bara att det skulle vara över. Det visade sig att mina rötter var böjda, vilket inte syntes på röntgen.

Efter lite över en timme var dom klara med min tand.
Naturligtvis blödde det som bara den och jag fick ligga kvar på stolen, för jag blev superyr när jag skulle iväg.

Jag var vrålhungrig också, men fick ju inte äta något... när jag bytte bommulet (eller vad det heter) så kände jag med tungan, jag veet att man inte fick göra det, men jag var ju tvungen och jag blev minst sagt chockad. Den är superdjup!!! Jag kom inte ens in hela vägen med tungan! Hoppas att den läker snabbt.

Ikväll har Andres och tjejerna planerat en massa myspys som jag är sugen på, och jag hoppas att jag kan äta utan problem! Nu är det bara ömt.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Fy sjutton, jag lider med dig! Jag drog ut 4 tänder när jag skulle få tandställning som ung..och jag har också böjda rötter :O Sköterskan fick sitta och hålla i mitt huvud medans tandläkaren tog i allt vad hon kunde, haha.

Hoppas det känn bättre snart :)

2012-06-15 @ 20:59:49
URL: http://hannagmwahlin.blogg.se/
Postat av: Shopaholic ♥ Blivande Mamma Till Tre!

Vilken mardröm, jag bävar ännu för den dagen mina visdomständer ska ut men jag SKA sövas, tänker inte acceptera något annat även om jag så ska betala det själv. Inte en chans att någon drar ut tänder medan jag är vid fullt medvetande.

2012-06-15 @ 21:01:59
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Jenna

Nej usch så hemskt! jag har haft turen att inte behöva trixa något inne i munnen vare sig laga eller dra ut. På senaste röntgen såg dom att mina visdomständer var ganska nära ytan så ser inte fram emot när de ska titta upp. Fy!

2012-06-16 @ 16:22:04
URL: http://onlymama.blogg.se/
Postat av: Helena H

Är inte avundsjuk...fy vad jobbigt! Hade ju samma problem med den tand jag tog ut senast.... :(

Hoppas du slipper detta nå fler gånger nu.

Duktiga tjejer har du/ni. Hoppas de har lika lätt för tandläkarbesök i framtiden också. :)

Kram från Söderhamn

2012-06-16 @ 21:27:22
Postat av: Tanna

Inte avis,jag fick dra ut en visdomstand nere i käken.Den hade vänt på sig, tanden alltså. S åvanlig tandläkare räckte inte och fick remiss till käkkirurgi... Inte nog med tanden hade vänt sig, hade stora rötter som snurrat sig och dom fick öppna upp och dra ut... en timme senare och massa stygn i munnen fick jag åka hem. Och fick värsta blåmärket i ansiktet sen.... så snyggt... :(

2012-06-17 @ 20:16:36
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback