Min bebis har varit sjuk

Regnet fortsätter vräka ner, de stora vattendropparna piskar våra fönster och det ser nästintill ut som att det är översvämning när man tittar ut. Hela Juni månad har regnat bort, regnrekord för juni-månad säger dom överallt. Greate...
Det är rent ut sagt skittråkigt väder och man känner sig ännu tröttare. Blää! Vi behöver sommar, sol och värme och det snart! Inte en enda bad dag på stranden har vi haft. Det här måste vända snart, det bara måste.
Orka med en mörk och kall höst och vinter om man inte ens får se sol på sommaren...
 
Ligger efter med en massa grejer som jag ville dela mig utav till er.
Häromdagen var våran lilla morsgris Danilo sjuk. Han blev jätte hängig hos Mummu, orkade inte med nånting, och det visade sig att han hade feber. Han bara satt i min famn ute på filten medans alla andra barnen hade vattenkrig med varandra. Moster bjöd allihopa på isglass, vilket gick ner.
 
Sen tyckte vi att det var bäst att gå hem så att "Kockis" får lite alvedon och vila. På kvällen sen mådde han toppen igen! Undrar vad det kan ha varit med honom?
 
Mammas mussu!
 
Jonathan åker lite traktor i lugn och ro...
 
Och käkar kakor hos moster
 
Hemma bäddade jag ned Kockis framför en film med sina systrar efter lite alvedon...
 
Medans brorsan hittade på hyss igen....
 
 
Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen igen, som jag sa tidigare- ingen energi. Har köpt järntabletter, men åt bara 4-5 av dem för jag fick sååå ont i magen av dom! Några tips??
 

Kommentarer
Postat av: Niikki

Testa blutsaft i stället, jag tåler inte järntabletter och det är tydligen väldigt vanligt

2012-06-27 @ 21:14:26
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Cat - Mamma till Lily!

Testa blutsaft! :) Inte lika mycket järn men mycket bättre för magen! :) Fick det när jag var gravid men mina värden var aldeles för låga ändå så fick järndropp tillslut :) Men det det funkar jättebra annars! :)

2012-06-27 @ 22:28:38
URL: http://catharinabrunfelter.blogg.se
Postat av: Helena H

Barn kan ju få feber sådär snabbt och sen går den bort samma dag...utan att det egentligen behöver vara nå annat "fel". Hade det varit varmt i solen den dagen så kan det ju vara av den.
Se till att de håller sig i skuggan om det blir fler gånger, febriga ska inte vara ute i solen. Och mycket att dricka förstås. Och glass brukar ju vara nästan det enda som går i. :)
Skönt att han piggade på sig snabbt iaf.
Pojkarna är jättefina i sina orange o röda shorts/t-shirts. :)
Nu är det sovdags här. Imorrn ska jag åka upp till Linnea o Stefan i Järvsö o vara där tills på måndag. Sen hem några dagar för möten på Arbetsförmedlingen...mindre kul.
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-06-28 @ 01:14:53
Postat av: -Santsu-

Voi toista! Toivottavasti kaikki taas terveenä!

2012-06-28 @ 07:41:19
Postat av: Josefin

Prova blutsaft ( finns i hälsokost bl.a ), det har jag hört ska hjälpa om man inte klarar tabletter..smakar nog skit, men det får man väl ta,haha ;)

2012-06-28 @ 08:00:27
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Louise

blutsaft rekommenderar jag också, smakar skit enligt mig men man ska ta så lite så det går nog bra :) tröttheten kan också bero på att du skulle behöva mera egen tid bara för att vara Satu,inte mamma.Nån timme på stan eller bara få gå ut på en promenad eller vad du vill själv men inga barn med.1 timme i veckan kan hjälpa till för att liksom orka på ett annat sätt.Även om du älskar dina barn så kan det vara bra för dig själv att få åka själv och göra något.

Kramar

2012-06-28 @ 10:03:22
Postat av: Isaks mamma

Har inte kikat in på ett tag, har du kollat upp dina värden på vårdcentralen, blev du tipsad om järntabletter där? Annars skulle jag kolla upp dina värden på sköldkörteln, man kan bli trött, hängig, håglös etc(googla om du vill veta er!) om inte sköldkörteln fungerar som den ska.
Jag vet hur det är, upptäckte själv att jag hade det när jag gick till läkaren för ett par år sedan för jag var sååå trött hela tiden! Så kolla upp det ordentligt om du inte redan gjort det!!!
Du verkar ha så himla bra filosofi kring barnens uppfostran och liv, de är så fina dessutom! Kram

2012-07-01 @ 21:59:18
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback