Kalas Dag

God kväll alla fina läsare!

Idag har vi haft ännu en regnig dag, 5 grader KALLT, ösregn och stormar! Jag är glad att vi slapp gå ut i det här vädret!!!

Idag har vi haft Nicoles kalas och nu ör första gången jag sätter mig i lugn och ro på hela dagen, och klockan är ändå nio...
Men vi har haft en jätte jätte mysig kalasdag! Fullt hus med 18 barn och deras föräldrar, så det har varit liv, och så ska det väl vara när det är kalas också ;-)
Nicole har fått jätte fina presenter även idag, hon berättar om och om igen allt vad hon fick, och hon glömmer inte en enda, hon är så stolt och lycklig.

Idag hade vi kalaset i två delar, först kom ju alla barnen och på kvällen kom Andres syster med familj och Abuela och Abuela.

Vi har fikat en massa och ätit gott. Snart spricker jag! :-)

Vi tackar er alla för all uppvaktning på Nicoles födelsedag + kalas, både ni som kom och alla ni som har skickat hälsningar, vi uppskattar att ni tagit er tid. Så TACK.

Danilo och Jonathan somnade för ett tag sen, jag och tjejerna ligger här på vår säng och tittar på film... Zzzz, snart sover vi nog...

Bilder kommer imorgon, Andres har paxat datorn ikväll.

Hur har eran dag varit?
XOXO


Kommentarer
Postat av: Liz

Grattis till Nicole pa 4arsdagen i efterskott. Jag har inte varit sa aktiv pa bloggen ett par dagar. Fina tartor du bakat, 4 stycken en per ar eller? :) Ser jattegoda ut. Vilket fint nattlinne hon har pa sig nar hon slickar visparna forresten. Roligt med stort kalas med familj och vanner! Hoppas att allt ar bra med er annars. Kram

Postat av: Rockmom

Grattis i efterskott! Till finaste tjejen och en finfin familj :)

2012-06-03 @ 13:09:45
URL: http://rockmom-rockmom.blogspot.com/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback