Jag njuter

Sitter i ett varmt bubbelbad just nu och njuter av dagen.
Vi har vart och hälsat på Mummu och Puua på förmiddagen, sovit siesta och resten av eftermiddagen har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Barnen har lekt så fint, jag har lagat god middag (synd att barnen inte lärt sig tycka om potatismos) och sen har jag och Andres storstädat medans barnen har lekt. Jag har städat allas rum, dammsugit, torkat och plockat och Andres har skurat golven. Jag som är en städ-o-holic njuter, fast det ser nog likadant ut imorgon(!!?).

Imorgon ska jag ta tag i tvättberget här hemma, den växer till sig fort när dagens kläder och handdukar lades i korgen.

Tänkte även fundera på lördag, vad man ska hitta på då (jag fyller år då), för dom lovade regn, och då kanske det inte är så himla trevligt att grilla...?
Det blir absolut inget stort fest eller nåt, herregud jag fyller bara... Jisses vad fyller jag...? 19 (OK + 10 då) Shit. Jag ÄR gammal!!!! Men alltså inget märkvärdigt alls, Nicole och Bessa tjatar bara att dom ska äta tårta. Dom frågar mig jämt om dom får komma på mitt kalas, haha...

Nu har jag druckit mitt kaffe här i lugn och ro, var tvungen så att jag skulle orka vara lite mer social med min käre man, jag har inte vart så kul sällskap de senaste kvällarna, jag har somnat som en stock varje kväll när vi försökt kolla på film. Tycker mig höra min godis påse ropa på mig också, men först ska de trötta gossarna i sängs!

Ha en trevlig kväll allihopa!


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Hoppas på fint väder! Love you!

2012-06-07 @ 22:31:10
URL: http://www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback