Torsdag idag!

Nu ligger Danilo & Jonathan i sina egna rum för vila. Det är ju rena rama semestern med bara två barn hemma.
Såhär kommer det att vara sen när både Nicole och Vanessa börjar på dagis till hösten.
Jag tänkte precis på det, hur roligt Vanessa kommer att tycka det är med dagis. Hon är så framåt och nyfiken och älskar att leka med andra barn och pyssla och allt, hon kommer nog att trivas riktigt bra, kan jag tänka mig.
Och så har hon ju Nicole där också. Kommer säkert att bli jätte bra.
Vi nådde vårat mål om att ha båda tjejerna hemma tills dom är över 3 år iaf, det känns jätte bra att vi haft den möjligheten, jag känner mig lyckligt lottad.
Nu får vi se när grabbarna bus ska börja på dagis. Inte denna år iaf. Jag vill ju att dom ska få samma möjlighet som storasystrarna fick.
Tänk, i höst kan jag ta och vila mig på dagarna när Danilo och Jonathan sover, det kommer säkert att behövas...?
 
Jag är lite orolig, eftersom jag känner av sammandragningar redan nu. På måndag ska vi till specialist mödrvården i Huddinge för att utreda om jag måste gå hos dom lite då och då, med tanke på att jag fött prematurt tidigare.
(Vanessa föddes i vecka 34+3 och twinsen 30+3)
Det värsta är ju att man inte fått någon förklaring till varför jag fött för tidigt. Det känns läskigt.
Jag försöker att inte oroa mig och jag försöker att ta det lungt, jag gör verkligen det. Men jag är ändå hemma själv från morgon till kväll, så någon soffpotatis kan jag inte vara, det går inte.
Jag vill göra det här till den bästa sommaren för mina barn, vara ute så mycket det bara går, ha roligt.
Jag har fått mycket hjälp från mina föräldrar, men man vill inte vara nån belastning för dom heller. Ähh, allting kommer att gå bra.
 
Vanessa och Nicole följde med Puua till skogen för att plocka mera blåbär, får se om det blir någon paj idag eller om dom ätit upp alla bären som dom plockat??
 
Igår var en riktigt jobbig dag. Det verkar som att "Lilla Hjärtat" (som Nicole har döpt bebisen till) tycker att jag ska bara äta ca. varannan dag- kunde inte behålla nån mat alls i mig igår! Allt kom upp så fort jag ätit. Mådde illa hela dagen och ont i huvudet. Precis när jag lagt grabbarna för vila, tagit en alvedon, Vanessa somnade och jag likaså (Nukke höll på) så plingade det på dörren (!!!). WTF?!
Puua, Felicia & Dewin stod utanför. Såklart vaknade grabbarna av det....
"Varför svarade du inte i telefon och sa att ni sov då?" sa Puua. Daaah, jag sov!
Dom lekte ett tag sen gick allihopa bort till dagis gården. Jag stannade hemma ett tag, tvingade i mig en macka och sen ut till de andra.
 
Ni ser själva hur pigg och fräsch jag ser ut efter att ha dejtat toan hela dagen?
 
Några bilder från dagisgården:
 
 
P.S Andres, vi saknar dig!
 
Idag mår jag bättre, jag har fått behålla min lunch som jag och grabbarna åt ute på balkongen
Tänkte skippa över vilan idag, men jag blev riktigt trött. Önskar verkligen att jag kunde få dricka en Powerking just nu, både för att få energi och för att att det är så jäkla gott!
 
Hur mår ni idag?

Kommentarer
Postat av: Cat - Mamma till Lily!

Ja jag kan ju inte annat än att hålla med, men så är det tyvärr.. Jag är väldigt ledsen men är noga med att Lily aldrig ska se det så att hon påverkas negativt av det här. Håller mig stark för henne.

Han bestämde sig för att han inte ville det här helt enkelt så nu har jag flyttat, ännu en gång, tillbaka till Stockholm och försöker ordna upp vårat liv.
Tack så mycket <3
Kram på er!

2012-07-12 @ 14:56:50
URL: http://catharinabrunfelter.blogg.se
Postat av: Madeleine i CA

Vi kommer låta det va en överrasking den här gången. Vi har vetat med tjejerna, så ja vill att det ska va en överraskning nu. Jag är dock väldigt otålig av mig, så får se hur det går haha. Här kollar dom könet väldigt noga åt dig om du vill, eller så kan du gå på privat UL för typ 150kr där det enda dom gör är att kolla könet. Ska ni ta reda på det?? Vi är med i samma BF tråd på FL, va så ja hittade hit :)

2012-07-12 @ 17:25:41
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Mallan

Underbart att kunna vara hemma så länge. Underligt att de inte kan ge någon förklaring till varför dina barn kommer så tidigt... Hoppas du får gå hela vägen denna gången :-)

2012-07-12 @ 20:26:17
URL: http://mallaochlouise.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback