Oxnö

Imorse styrde vi in oss på Oxnö badet, Puua hämtade min kusin Jon från Skarpnäck, och så kom Anna & Stefu och hämtade med Nicole & Danilo i deras bil resten av oss åkte med Puua och sen iväg för en heldag med sol och bad.
Tjena. Solen kikade fram i sisådär tio minuter sammanlagt.
 
Det blev mysiga timmar där ändå, syrran och hennes barn kom också dit efter jobbet.
Vattnet var ISKALLT (havet) förstår inte att jag ens vågade mig i där 2 gånger... Sista gången var som en hallelujah-moment för mig, hahaha (you had to be there to understand).... Benen domnade bort helt, så kallt var det.
Jag och Jon sprang i, för annars hade vi inte vågat.
Vanessa badade, hon älskar vattnet. Jonathan och Danilo sprang jätte fort i vattnet, så pass att dom ramlade och dök i några gånger. Det blev världens liv på min lilla morsgris Danilo, han var jätte ledsen att han hade badat, medans Jonathan bara fortsatte springa. Nicole doppade mest sina fötter, men sen släppte även hos loss och sprang i med Vanessa.
 
Bessa gör sig redo för ett simtur med kusinen Emma!
 
Nicole
 
Jonathan med sina "muskler" :) och jordgubbar
 
Klara, färdiga, gå!!
 
Jonathan sätter sig vart han nu råkar befinna sig, oavsett om stället är upptaget eller ej...
 
Puua och Bessa (och linslusarna Jon och Stefu)
 
 
Efter badet åkte vi hem till Mummu & Puua för Noora, Antti och Aleksandra skulle komma förbi och säga hejdå- dom åkte tillbaka till Finland nu ikväll.
Mummu hade styrt upp med blåbärspaj igen, på kvällen kom morbror Lasse för att hämta hem Jon, han hade med sig kakor och glass. När dom gick så packade jag allt på vagnen som vi hade med oss till stranden, det var inte en lätt lass kan jag lova... Barnen badade och sen blev det i sängs nästan direkt.
Jag sitter fortfarande (!) och väntar på att Andres ska komma hem från jobbet, klockan är redan tio...
Dom blev klara på jobbet idag iaf, så han är ledig imorgon. Det har han verkligen förtjänat!!!
 
Idag har det vart riktigt knasigt. Det var ju exakt varannan dag jag skulle få vara utan illamående, och nästa dag var det dags för toa besök hela dagen, igår kräktes jag upp allt jag fick i mig, (förutom min trogna Skotte-choklad, som bebisen av någon anledning godkänner) så jag såg fram emot denna dag, då jag skulle få slippa allt det där.
Tji, där fick jag!
Jag åt t om havregröt på morgonen, för att vara extra nyttig de dagarna jag får behålla nånting, så bebisen får i sig all näring, de andra dagarna äter jag det jag behöver för att hålla mig "levande". Frukosten fick också besöka toaletten idag, likaså min kvälls smörgås. WTF!?
The baby is allready messing with me....
Hur blir då morgondagen?
 
Får hoppas på fint väder till imorgon, så man kan hitta på något skoj!
Efter en lång och välbehövd sovmorgon för Andres del?
 
Todeloo, vi hörs imorgon!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Vet inte om min kommentar som jag skrev igår kom med?!
Tjejerna tyckte iaf att det var JÄTTE kul i kolmården. Dom satt som små ljus hela tiden och kikade. Åka linbanan tyckte dom var jätte kul likaså delfinshowen och klappa getterna =)

2012-07-26 @ 23:15:26
URL: http://www.sofsan.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback