Nänä, jag är inte bitter...

God morgon!
Jag har inte kunnat sova mycket inatt, tankarna har gått på högvarv och jag har funderat på en massa. Och illa mår jag också... Bebisen har nog bestämt sig att jag ska inte få behålla nånting i mig varannan dag, istället för att kräkas varje dag. Tack för den. Men det är en förbättring iaf.
 
Jahop, det är lördag idag, vad ska man hitta på idag...? Dom lovade att det skulle bli sol och 22-23 grader varmt idag, men stället är det nu blåsigt, himlen full med svarta moln och 15 grader. Dom har ju aldrig rätt dom jävlarna.
Nänä, jag är inte bitter. Jag VET att man ska vara tacksam för varje dag man får, oavsett väder- MEN jag behöver sol! Jag är en sol/värme människa och jag har väntat och längtat efter den här sommaren i 9 svarta månader och vad får man? Snart är man där igen. Snart är juli månad också över.
 
Solen gör mig glad, solen ger mig värme, gör mig pigg och ger mig energi. Men det är något man inte kan påverka, det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Eller?
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

sv: hon bor precis vid bussgaraget, parkvägen har ja för mej de heter :P bor ni nånstans där i närheten?
ja kanske kan hojta till nästa gång ja ska dit så kan vi ha en lekdate om ni har tid å lust =)
Kram

2012-07-21 @ 11:40:38
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: Ellie

vid min sista graviditet mådde jag väldigt illa de första 14veckorna,min läkare gav mig rådet att pröva med vanliga åksjuketabletter, Postafen..funkade sisådär,vet inte om de gjorde att jag kände mig tröttare eller om det var graviditeten..men kan ju vara värt att pröva iallafall.. ha en trevlig helg med din fina familj!!

2012-07-21 @ 13:02:23
Postat av: Helena H

Sand vatten spadar o hinkar....behövs inte mycket mer för att sysselsätta barn i flera timmar. :)

2012-07-22 @ 22:22:09
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback