Höglunda badet

God morgon onsdag!
Igår packade jag våra väskor, redo för en baddag tillsammans med Kicki och hennes barn Noa och Milo.
Vi tog med oss picknick och packade in barn och väskor i vagnen och mot bussen.
Vi skulle till Höglunda badet där jag spenderade alla mina dagar när jag var liten. Jag och kompisarna gick dit direkt när dom öppnade och kom hem när dom stängde- oavsett väder. Det var nästan så att mamma inte fick hem mig till maten. Jag var alltid helt svart efter varje sommar, då var dte inte tal om några solkrämer inte. Haha, va gammal jag låter. Jag är ett vattendjur, men det är konstigt att man är så feg för "kallt" vatten nu, då struntade man i väder och om det var kallt i vattnet, man kände inte av det- förräns man kom upp.
Och dessutom höll jag mig mest under vattnet jämt. Det var tider det. Jag har nog inte varit på Höglunda badet på minst 10 år...?
Ja, hursomhelst-
Emma hade kommit till oss vid 7.30 på morgonen, så hon var med.
Skulle möta upp Mummu jag skulle få låna en grej av henne, men hon följde med oss till badet istället :)
Hon stannade bara för en kort stund, för sen skulle hon iväg och få nya telefoner, så numera är både Mummu & Puua ägare till nya iPhone 4 S.
 
Solen sken, det var varmt och helt tomt i badet när vi kom.
Puua slutade tidigare från jobbet, så han dök också upp, det var till stor hjälp, jag var lite nervös att ta hand om alla 4 småttingar helt själv, men vi satt precis vid lilla bassängen, så det gick ändå bra.
Jag kan ju säga så att grabbarna lämnade inte Puuas sida så ofta...
Nicole och Vanessa lekte i lilla bassängen, vi hade hinkar och spadar med oss, så dom lekte och kom och värmde sig emellanåt. Ibland var dom helt blåa om läpparna och darrade som asplöv.
 
Jag och Kicki fick prata och umgås en massa, fika och ha det gott. Det måste vi snart göra om!
När Kicki var tvungen att gå så kom Karo med Peter, Felicia, Dewin och Jon.
Emma badade i stora bassängen, Jonathan tog på sig armpuffarna- eller musklerna som vi kallar dom och hoppade i med Emma och han tjöt av skratt och han vägrade komma upp!
Jag stod i trapporna med både Danilo och Jonathan, medans dom vågade in sig djupare och djupare och hade riktigt skoj. Såg att Karo, Jon, Puua och Felicia hade vattenkrig så länge, så jag höll mig borta...
 
Sen bjöd Puua alla på glass!
 
Emma tappade ännu en tand precis innan jag tog kortet! Den lossnade när hon åt glass
 
Mera bad!
 
Min kompis Heidi, hennes kille Daniel och deras dotter Rebecka kom också och satte sig vid oss, jätte kul att ses, det var ju ett tag sist, men vi försöker planera in en lekträff till på söndag, när grabbarna ska ut på fisketur.
 
Jonathan började bli riktigt trött, så jag skulle lägga dom i vagnen, Danilo var i vagnen först när han såg att Puua ville gå en runda med vagnen samtidigt som han skulle ut och röka. Jonathan somnade som en stock, och Danilo babblade på som en papegoja och var inte alls sugen på att sova, han ville hellre ut på en promenad och ha lite grabbsnack med sin Puua. När dom kom tillbaka sen så satt han där i vagnen, pigg och nöjd över sig själv. Puua var helt slut efter att ha hört hans snack i en evighet, han slutade tydligen aldrig att prata...
 
Hmm... vilken ska jag äta först, jag har ju inga händer lediga?
 
Vi packade ihop oss och fick skjuts av Puua hem till dom. Jon gungade Danilo en stund, och så slocknade han! Han vaknade efter ca 30 minuter, fortsatte äta kakan han hade i handen, och så slocknade han igen.
 
Vi spelade badminton och njöt av den fina dagen. Jätte mysig dag!
Till middag sen åt vi jätte god mat som hjärtat styrde upp, sen var det hopp i sängs för alla barnen.
 
Nu är det alltså tisdag, klockan är 10 och jag undrar vad man ska hitta på? Eftersom Dani vaknade innan 6, så är han rätt så gnällig och trött redan, tänkte om vi tar det lungt här hemma innan lunch och vila, och sen ut och leka...?
Måste försöka ordna uppdateringar till min mobil, men det går visst inte för Andres har gjort sitt på den här datorn, går det inte att göra två på samma data eller what?
 
Vad gör ni allihopa idag?
Har ni semester, jobbar ni eller är ni mammalediga?
 
(P.S Bilderna är tagna med min "gamla" kamera, vågade inte ta med den nya)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Härlig dag ni haft! För mig händer inte så mycket med mina tvilling pojkar på 2 månader eller storebror Vincent på 4 år just nu. Vincent har haft dagis (3 dagar i veckan) och jag har umgåtts med dom små på dagarna. Men nu äntligen har min sambo semester och ska nu umgås hela familjen tillsammans i hela 4 veckor :) Känns skönt när man känner sig otillräcklig många gånger. Nu får vi hoppas på bra väder så vi alla semesterfirare får åka och bada hela dagarna :) Det finns ju gått om bad i Haninge! Mvh Hanna

2012-07-05 @ 22:50:39
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback